Μια παράσταση για τη Σοφία που δίνει «μάχη» μετά από τροχαίο

Κρήτη
Μια παράσταση για τη Σοφία που δίνει «μάχη» μετά από τροχαίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεατρική Παράσταση
Σάββατο,22 Δεκ 2018, 21:30
Μικρή αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Ηρακλείου
Η «Αριζόνα» του Juan Carlos Rubio στο Ηράκλειο

Για τη Σοφία, που εδώ και αρκετούς μήνες δίνει τη δική της «μάχη» για ζωή ανεβαίνει η θεατρική παράσταση «Αριζόνα» του Juan Carlos Rubio, από το Θεατροδρόμιο.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 22 Δεκεμβρίου και ώρα 21:30 στη μικρή αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Ηρακλείου.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την αποκατάσταση της Σόφιας που υπέστη σοβαρές κακώσεις μετά από ένα τροχαίο τον περασμένο Αύγουστο.

Η Σοφία μας βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Θεσσαλονίκη.

Το χρονικό του ατυχήματος 

Ένα σοβαρό τροχαίο στον επαρχιακό δρόμο Ηρακλείου – Ανωγείων ήταν αρκετό για να της προκαλέσει σοβαρά προβλήματα και να κινδυνεύσει η ίδια να χάσει τη ζωή της.

Ο λόγος για τη Σοφία που βρισκόταν μαζί με τον άντρα και το γιο της μέσα στο αυτοκίνητο, κατευθυνόμενοι προς το Φεστιβάλ «Χαϊμαλίνα» αρχές Αυγούστου.

Η κατάσταση της υγείας της τώρα είναι σοβαρή. Γι’ αυτό το λόγο, δημιουργήθηκε το Sofiside, μία σελίδα στο Facebook για όλους εκείνους που θέλουν να ενημερώνονται για την υγεία της Σοφίας και να τη βοηθούν με όποιο τρόπο μπορούν.

Η Σοφία, σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της σελίδας,  νοσηλεύεται σε κλινική από τις αρχές Αυγούστου μετά από τροχαίο. Το ατύχημα έθεσε σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή της και της προκάλεσε κατάγματα στη σπονδυλική στήλη, το θώρακα καθώς & βλάβη στο νωτιαίο μυελό.

Από τα 17 της χρόνια πάσχει από αυτοάνοσο νόσημα και παρά τις δυσκολίες που της προκαλούσε, η Σοφία επέλεξε να μην παραιτηθεί και να εργάζεται σαν καθηγήτρια τα τελευταία 12 χρόνια, στην ειδική αγωγή, όπου και είναι ιδιαίτερα αγαπητή στους μαθητές & τους συναδέλφους της!

Για λεπτομέρειες μπείτε εδώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News