Miss Κρήτη 2018: Οι πρώτες δηλώσεις των εστεμμένων στο «Καλό Μεσημέρι»!

Κρήτη
Miss Κρήτη 2018: Οι πρώτες δηλώσεις των εστεμμένων στο «Καλό Μεσημέρι»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γνωρίστε τις πιο όμορφες Κρητικοπούλες για το 2018!

Στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» και την Ιωάννα Μαλέσκου έδωσαν την πρώτη τους συνέντευξη οι εστεμμένες του 39ου Διαγωνισμού Παγκρήτιον Καλλιστείων.

Οι ομορφότερες Κρητικοπούλες, λίγες ώρες μετά τη στέψη τους, βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής και μίλησαν στην Ιωάννα, η οποία ήταν και η λαμπερή παρουσιάστρια της βραδιάς.

(Μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά ολόκληρο τον τελικό του Miss Κρήτη 2018 ΕΔΩ.)

Απαστράπτουσες, και οι 4 Κρητικοπούλες, στην πρώτη του συνέντευξη, μετά τη στέψη, έδειξαν το ήθος, το χαρακτήρα, αλλά και το πόσο… «προσγειωμένες» είναι.

Μαριάννα Περατσάκη: «Καταλαβαίνω ποιοι είναι δίπλα μου»

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Miss Κρήτη 2018, Μαριάννα Περατσάκη «Καμία κοπέλα δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη ότι πήρε το στέμμα!».

Η ίδια, η οποία κατάγεται από τα Χανιά και ως εκ τούτου αναγκάστηκε να λείψει από την πόλη της, προκειμένου να συμμετάσχει στο διαγωνισμό, ανέφερε ότι «Αυτές τις πρώτες στιγμές της στέψης βλέπεις και ποιος πραγματικά χαίρεται με τη χαρά σου, ποιος είναι δίπλα σου, ποιος σε σκέφτεται».

Η Μαριάννα, με απόλυτο επαγγελματισμό, μίλησε και για τα ρούχα, αναφέροντας ότι «Ακόμη κι αν δε σου αρέσει κάποιο ένδυμα, εάν έχει αυτοπεποίθηση, μπορείς να ξεχωρίσεις!». Μάλιστα, η πανέμορφη Μαριάννα ανέφερε ότι έχει εισπράξει… αρνητικά σχόλια για το ύψος της, τα οποία όμως προσπερνάει.

Αγγελική Φαρίνα: «Θέλω να συνεχίζω το σχολείο και παράλληλα να γίνω μοντέλο»

Η 16χρονη, Ρεθυμνιώτισσα Αγγελική Φαρίνα, η νεότερη εστεμμένη, η οποία αναδείχθηκε Μiss Γιάνγκ 2018, ανέφερε ότι δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό, επειδή της αρέσει ο χώρος της μόδας.

Η νεαρή Αγγελική, η οποία είναι ακόμη μαθήτρια, ανέφερε ότι έχει «χάσει» αρκετές ημέρες από το σχολείο, με τη συμμετοχή της στον 39ο Παγκρήτιο Διαγωνισμός Ομορφιάς, όμως, δήλωσε πως οι καθηγητές της ήταν άκρως υπομονετικοί απέναντί της, με τη ίδια να δηλώνει ότι θέλει να συνεχίσει το σχολείο και, ταυτόχρονα, να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Χρυσοβαλάντω Δρουβαλάκη: «Σεβαστή κάθε γνώμη»

Η Χρυσοβαλάντω, η οποία αναδείχθηκε Α' Αναπληρωματική Miss Kρήτη 2018, ευχαρίστησε τους αγαπημένους της ανθρώπους για την υποστήριξη, αλλά και όλους όσοι την ψήφισαν ώστε να καταφέρει να λάβει το σημαντικό αυτό τίτλο.

Όπως ανέφερε η ίδια, της αρέσει ο χώρος του μόντελινγκ, όμως εκείνη επιθυμεί να κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Η Χρυσοβαλάντω μίλησε και για τον ανταγωνισμό μεταξύ των γυναικών αναφέροντας ότι «Ακόμη και να άκουγα κάτι αρνητικό, δε θα με επηρέαζε, αλλά θα δεχόμουν αυτή την γνώμη.».

Ζέτα Μαρκογιαννάκη: «Προτεραιότητα οι σπουδές»

Η Β' Αναπληρωματική Μiss Κρήτη, Ζέτα Μαρκογιαννάκη, υπέστη ένα αιφνίδιο… σοκ, καθώς, όπως ανέφερε δεν περίμενε να λάβει κάποιο τίτλο ομορφιάς. Πάντως, όπως σχολίασε, προτεραιότητα είναι οι σπουδές της.

Δείτε ολόκληρη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News