Ευχάριστα νέα στην Ειδική Αγωγή μετά την περιπέτεια της μικρής Άννας

Κρήτη
Ευχάριστα νέα στην Ειδική Αγωγή μετά την περιπέτεια της μικρής Άννας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσλήψεις εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή

Ευχάριστα είναι τα νέα, τόσο για τους γονείς όσο και για τα ίδια τα παιδιά, αφού έρχονται προσλήψεις εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή μετά το ρεπορτάζ στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής».

Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Τερζάκη, Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης στην Κρήτη, θα γίνουν 394 προσλήψεις εκπαιδευτικών στον τομέα της Παράλληλης Στήριξης της Ειδικής Αγωγής στην Α’ Βάθμια Εκπαίδευση και ακόμα 125 προσλήψεις στην Β’ βάθμια.

Η συγκίνηση που προκάλεσε η ιδιαίτερη περίπτωση της μικρής Άννας στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV ήταν το έναυσμα ώστε να κινητοποιηθεί άμεσα ο κρατικός μηχανισμός.

Έτσι για την μικρή Άννα, αλλά και για κάθε παιδί που χρειάζεται κατ’ οίκον διδασκαλία, είτε σήμερα Παρασκευή είτε τις αμέσως επόμενες μέρες, θα γίνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος έτσι ώστε να δηλώσουν συμμετοχή εκπαιδευτικοί για την κατ’ οίκον διδασκαλία.

Στην πρόσκληση θα αναφέρεται ρητά ότι πρόκειται για δέκα ώρες μάθημα την εβδομάδα, που πρακτικά αυτό σημαίνει δύο ώρες μάθημα καθημερινά για κάθε παιδί της Ειδικής Αγωγής που χρειάζεται κατ’ οίκον διδασκαλία.

Δείτε τον κ. Τερζάκη αλλά και τη μητέρα όπως παρουσιάστηκαν στην «Ώρα Αιχμής»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News