Κρήτη

Ζεστό χρήμα για αγροτικούς δρόμους στην Βιάννο φέρνει ο "Φιλόδημος"

Εντάχθηκαν στο πρόγραμμα "Φιλόδημος Ι"οι προτάσεις που υπέβαλε ο Δήμος Βιάννου για χρηματοδότηση στην πρόσκληση του Υπουργείου Εσωτερικών «Βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις». 

Συγκεκριμένα στο παραπάνω πρόγραμμα υποβλήθηκαν και εγκρίθηκε η χρηματοδότηση των παρακάτω προτάσεων του Δήμου με συνολικό προϋπολογισμό 750.000,00 ευρώ.
1.Βελτίωση ασφαλτόστρωση και τεχνικά του αγροτικού δρόμου οικισμού Καψαλών (από παραλία - διασταύρωση δημοτικού δρόμου Κερατόκαμπος Άρβη) - Τίμιος Σταυρός - Κερατόκαμπος.
2. Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας περιοχής πατελών της Τοπικής Κοινότητας Αμιρών, Δήμου Βιάννου ασφαλτόστρωση και τεχνικά.

Το αποτέλεσμα της άμεσης αυτής σημαντικής χρηματοδότησης προσήλθε από τη κατάθεση τεκμηριωμένης και ολοκληρωμένης πρότασης, για μια σειρά παρεμβάσεων στο αγροτικό οδικό δίκτυο του Δήμου Βιάννου, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των αγροτών και παραγωγών μας, καθώς και η ουσιαστική υποστήριξη του πρωτογενούς τομέα παραγωγής.

Η ετοιμότητα του Δήμου Βιάννου στην υποβολή της πρότασης αποδεικνύεται από την άμεση αξιολόγηση της αφού υποβλήθηκε πλήρης ο σχετικός φάκελος την πρώτη μέρα έναρξης υποβολής στο σχετικό πρόγραμμα.

Ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε : Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια για την υποστήριξη που παρέχεται στον Δήμο μας τον Υπουργό Εσωτερικών κο Αλέξη Χαρίτση, τον ειδικό συνεργάτη του Μαρίνο Ρουσσιά, όπως επίσης και τον Βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη ο οποίος για μια ακόμα φορά είναι συμπαραστάτης της Δημοτικής Αρχής και με τις καθοριστικές παρεμβάσεις του συμβάλει στην ενίσχυση των προσπαθειών μας, στην κοινή μας προσπάθεια για την βελτίωση των υποδομών του Δήμου. Επίσης την τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας και τον συνεργάτη μας μηχανικό Γιώργο Σταυρακάκη. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια