Ο Γιάννης Λεμπιδάκης στο πλευρό του Κώστα Μαμουλάκη

Κρήτη
Ο Γιάννης Λεμπιδάκης στο πλευρό του Κώστα Μαμουλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της εταιρείας Πλαστικά Κρήτης και τ. Πρόεδρο της Παγκρήτιας Τράπεζας Γιάννη Λεμπιδάκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Οι δυο άνδρες συζήτησαν για διάφορα θέματα του Δήμου Μαλεβιζίου γενικότερα, αλλά και του οικισμού των Καλεσσών ειδικότερα, καθώς και για τις επερχόμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εστάλη από το γραφείο του κ. Μαμουλάκη: «Ο Γιάννης Λεμπιδάκης εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Κώστα Μαμουλάκη, τονίζοντας την αποτελεσματικότητα και το ήθος του Δημάρχου, καθώς και το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχει γίνει σημαντικό έργο σε όλους τους τομείς, το οποίο και πρέπει να συνεχιστεί.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης "ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ"  Κώστας Μαμουλάκης ευχαρίστησε τον Γιάννη Λεμπιδάκη για τα καλά του λόγια, τόνισε το αυξημένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που διέπει διαχρονικά την οικ. Λεμπιδάκη, όπως επίσης και την συνεισφορά της σε πολλές από τις δράσεις της τοπικής κοινότητας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News