Αλλάζει ο καιρός: Μίνι καλοκαίρι με νοτιάδες σε όλη την Κρήτη

Κρήτη
Αλλάζει ο καιρός: Μίνι καλοκαίρι με νοτιάδες σε όλη την Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός για θάλασσα ξανά στο νησί

Μίνι καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός στην Κρήτη αφού οι νοτιάδες έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, οι νεφώσεις σε όλο το νησί είναι αραιές και κατά τόπους εμφανίζονται πιο πυκνές. Οι άνεμοι πνέουν ασθενείς περίπου 4 με 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία τόσο την Κυριακή, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, όσο και την επόμενη εβδομάδα θα κυμαίνεται από 14 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Κυριακή: Αίθριος, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας αναμένεται ο καιρός. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 26°C, η νεφοκάλυψη θα βρίσκεται στο 6% και ο άνεμος θα πνέει Νότιος, στα 2 BF.

Επόμενη εβδομάδα: Καλός αναμένεται να διατηρηθεί ο καιρός και την επόμενη εβδομάδα, με ηλιοφάνεια και ελάχιστες νεφώσεις. Την Τρίτη 30 Οκτωβρίου θα σημειωθεί η υψηλότερη θερμοκρασία αφού το θερμόμετρο θα δείξεις μέχρι και 26 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή: Αίθριος, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας αναμένεται ο καιρός. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 24°C, η νεφοκάλυψη θα βρίσκεται στο 6% και ο άνεμος θα πνέει Νότιος, στο 1 BF.

Επόμενη εβδομάδα: Αίθριος ο καιρός και στα Χανιά, ωστόσο παραδοσιακά η θερμοκρασία στη δυτική Κρήτη κινείται σε χαμηλότερα επίπεδα απ’ ότι στην ανατολική. Οι νεφώσεις θα είναι παροδικά πιο αυξημένες ενώ η θερμοκρασία καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας θα κυμαίνεται μεταξύ 22-23 βαθμών Κελσίου.

Κυριακή: Αίθριος, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας αναμένεται ο καιρός. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 28°C, η νεφοκάλυψη θα βρίσκεται στο 3% και ο άνεμος θα πνέει Νότιος, στα 2 BF.

Επόμενη εβδομάδα: Άστατος αναμένεται ο καιρός στο Ρέθυμνο με πολλά σκαμπανεβάσματα στη θερμοκρασία. Την Τρίτη 30 Οκτωβρίου η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 25 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο βαθμιαία θα σημειώνει σταδιακή πτώση με την Παρασκευή και το Σάββατο να αναμένονται ασθενείς βροχοπτώσεις και το θερμόμετρο να δείχνει 19 και 18 βαθμούς αντίστοιχα.

Κυριακή: Αραιή συννεφιά αναμένεται το πρωί. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 22°C, η νεφοκάλυψη θα βρίσκεται στο 19% και ο άνεμος θα πνέει Νότιος, στα 2 BF.

Επόμενη εβδομάδα: Μίνι καλοκαίρι με υψηλές θερμοκρασίες και ελάχιστες νεφώσεις θα θυμίζει ο καιρός στο Λασίθι την επόμενη εβδομάδα. Οι κάτοικοι θα νοσταλγήσουν τις πανέμορφες παραλίες του νομού αφού το θερμόμετρο θα μείνει σταθερά όλη την εβδομάδα πάνω από τους 24 βαθμούς Κελσίου. Μάλιστα την Τρίτη 30 και την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου ο υδράργυρος θα φτάσει μέχρι και τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Μπορείτε να ενημερώνεστε αναλυτικά για την πρόγνωση του καιρού πατώντας εδώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News