Τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό Ηρακλείου - Μοιρών

Κρήτη
Τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό Ηρακλείου - Μοιρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός στο ΕΚΑΒ για τροχαίο με τραυματισμούς

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί, της Πέμπτης, στην εθνική οδό Ηρακλείου - Μοιρών, στο ύψος του εργοστασίου Γιαννούλη.

Στο ατύχημα ενεπλάκησαν, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, δύο οχήματα με αποτέλεσμα να υπάρξουν και τραυματισμοί δύο ατόμων.

Στο σημείο άμεσα το ΕΚΑΒ ενώ από την πρώτη στιγμή γιατρός αναισθησιολόγος που έτυχε να περνάει από εκεί, προχώρησε στην παροχή πρώτων βοηθειών.

Και οι δύο άντρες, 60 και 45 ετών, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με το δεύτερο άτομο κυρίως για προληπτικούς λόγους ενώ ο έτερος τραυματίας φέρει ελαφρά τραύματα.

Στον τόπο του ατυχήματος και η αστυνομία για την καταγραφή του περιστατικού και την ρύθμιση της κυκλοφορίας καθώς με την πρόκληση του τροχαίου προκλήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Ημέρα τροχαίων ατυχημάτων η Τετάρτη

Και χθες υπήρξαν τροχαία ατύχηματα στους δρόμους της Κρήτης, με μία καραμπόλα μάλιστα να καταγράφεται στην εθνική οδό στο ύψος της Αγίας Πελαγίας χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

Ενώ λίγες ώρες νωριτερα, τροχαίο σημειώθηκε στην εθνική οδό στο ύψος της διασταύρωσης του Περάματος. Από τη σύγκρουση αυτοκινήτων τραυματίστηκαν συνολικά πέντε άτομα, όλοι τους αλλοδαποί τουρίστες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News