Τροχαίο με καραμπόλα οχημάτων στην εθνική οδό

Κρήτη
Τροχαίο με καραμπόλα οχημάτων στην εθνική οδό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κοντινή απόσταση από την καραμπόλα υπήρξε ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εκτροπή και ανατροπή οχήματος.

Καραμπόλα τριών οχημάτων σημειώθηκε περίπου στις 2 το μεσημέρι, στην εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν υπήρχαν τραυματισμοι και σε πρώτη φάση δεν ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, όμως λίγο αργότερα η κατάσταση της υγείας δύο ατόμων έκρινε επιβεβλημένη την ειδοποίηση των διασωστών και την μεταφορά τελικά δύο ατόμων στο νοσοκομείο. 

Στον τόπο του ατυχήματος και η πυροσβεστική για πλύση οδοστρώματος καθώς υπήρχαν πεταμένα αντικείμενα και γυαλιά.

Επίσης και η τροχαία του ΒΟΑΚ στο σημείο για την καταγραφή του περιστατικού.

Πάντως σε κάθε περίπτωση η βροχή που έχει πέσει σήμερα, έχει προκαλέσει και άλλα τροχαία στο Ηράκλειο με πιο σοβαρό το πρωινό ατύχημα, που συνέβη επίσης στην εθνική οδό στο ύψος της διασταύρωσης του Περαμάτος στο Ρέθυμνο με 5 συνολικά τραυματίες.

Και δεύτερο τροχαίο σε κοντινή απόσταση

Να σημειωθεί ότι σε κοντινή απόσταση υπήρξε ένα ακόμη τροχαίο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι τουριστών χωρίς να τραυματιστούν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το όχημα τους , υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Οι επιβάτες κατάφεραν να βγουν από την καμπίνα του οχήματος, χωρίς να έχουν πάθει το παραμικρό, πέραν από το αρχικό σοκ. 

Το ατύχημα συνέβη εκεί, που έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα τον Ιανούαριο του 2018, οπότε και είχαν ξεκληριστεί δύο οικογένειες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News