Υποψηφιότητα στο... γάμο του έκλεισε ο Δημήτρης Ξενάκης!

Κρήτη
Υποψηφιότητα στο... γάμο του έκλεισε ο Δημήτρης Ξενάκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιβεβαιώθηκε πλήρως ο τίτλος του neakriti.gr: Όντως ήταν γάμος... πολλών "ρίχτερ" αυτός του Διεθνολόγου Δημήτρη Ξενάκη και της Αλεξάνδρας Λαλιώτη.

Γάμος με εκπλήξεις, παραλειπόμενα και… πολιτικές ειδήσεις τελέστηκε το βράδυ της Κυριακής στην Κρήτη.

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης Δημήτρης Ξενάκης δεν παντρεύτηκε μόνο την εκλεκτή της καρδιάς του. Παράλληλα έκλεισε και πολιτική συμφωνία.

Καλεσμένος στο γάμο ήταν ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης. Γαμπρός και Περιφερειάρχης λοιπόν έκλεισαν το πολιτικό deal της χρονιάς αφού ο κ. Ξενάκης θα έχει μία θέση ως υποψήφιος στα ψηφοδέλτια με το συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη στις επόμενες εκλογές της Αυτοδιοίκησης.

Πολλαπλές και πολυποίκιλες λοιπόν οι χαρές για τον γαμπρό Δημήτρη Ξενάκη. Το βράδυ της Κυριακής παντρεύτηκε στον Αρόλιθο την εκλεκτή της καρδιάς του Αλεξάνδρα Λαλιώτη, σε λίγους μήνες θα γίνει ευτυχής πατέρας και παράλληλα θα έχει την ευκαιρία να προσφέρει στα κοινά της Κρήτης αφού πλέον θα έχει ενεργό συμμετοχή στο πολιτικό γίγνεσθαι του νησιού.

Ωστόσο ένα ακόμη αξιοσημείωτο γεγονός ήταν αυτό που ιντρίγκαρε λίγο παραπάνω τους καλεσμένους στο γάμο. Πάνω από έξι κορυφαίοι διεθνολόγοι ήταν παρόντες στο ευτυχές γεγονός. Ωστόσο η σκέψη τους ήταν αφενός στο γλέντι και αφετέρου ήταν «βυθισμένοι» στα κινητά και τα tablet τους από όπου παρακολουθούσαν λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις με τις εκλογές στην Τουρκία και την επανεκλογή Ερντογάν!

Το neakriti.gr εύχεται στο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτον!

Ο γαμπρός Δημήτρης Ξενάκης και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης επισφραγίζουν το πολιτικό deal!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News