Κρήτη

Travelgogo: Ξεναγήστε τουρίστες στην Κρήτη - Κερδίστε χρήματα

O Κρητικός Αντώνης Σπυριδάκης ίδρυσε την διαδικτυακή πλατφόρμα Travelgogo μέσα από την οποία μπορείτε να γίνετε ξεναγοί τουριστών και να κερδίσετε χρήματα.

Ο Αντώνης Σπυριδάκης από το Ηράκλειο έφυγε για σπουδές και διαγράφει μία λαμπρή επιχειρηματική πορεία.

Ο Αντώνης Σπυριδάκης, βρίσκεται στην Πράγα της Τσεχίας και με μια παρέα νέων ανθρώπων από διάφορες χώρες, δημιούργησαν την διαδικτυακή πλατφόρμα Travelgogo, για να μας μυήσουν στον εμπειρικό τουρισμό.

Οικοδεσπότες ξεναγοί του Travelgogo μπορούμε να γίνουμε όλοι εμείς, προτείνοντας προορισμούς, εμπειρίες που αγαπάμε και πιστεύουμε ότι αντιπροσωπεύουν τον τόπο μας, την υπέροχη Κρήτη!

Προτείνουμε εμπειρίες, διαδρομές, εκδρομές σε ξένους επισκέπτες όπως για παράδειγμα να περιηγηθούν στα χωράφια μας, να μαζέψουν μαζί μας σταφύλια ή ελιές, να περιηγηθούν στα δύσβατα μονοπάτια της Κρήτης ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να θελήσει κάθε κρητικός να προτείνει σε κάποιον τουρίστα.

Έτσι, ο κρητικός γίνεται ο οικοδεσπότης – ξεναγός ενός τουρίστα, κάνει νέες γνωριμίες και παράλληλα κερδίζει χρήματα και εμπειρίες. «Είναι το σημαντικότερο στοιχείο της πλατφόρμας», αναφέρει σχετικά ο Αντώνης Σπυριδάκης στην «Ανδριανή» και συνεχίζει λέγοντας «δίνει τη δυνατότητα σε νέους ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους να τον προβάλουν και να κερδίσουν χρήματα».

Από τη δική του πλευρά, ο ταξιδιώτης μπαίνει στην πλατφόρμα Travelgogo, επιλέγει τον τόπο στον οποίο θέλει να ταξιδέψει και έπειτα επιλέγει από όσες εμπειρίες προσφέρονται εκείνη που του ταιριάζει περισσότερο.

Ποια διαδρομή της Κρήτης θα πρότεινε ο Αντώνης σε μελλοντικούς ταξιδιώτες στο νησί μας; Ο Αντώνης Σπυριδάκης συναντά την Ανδριανή και μιλούν για το Travelgogo, ένα site που ξεκίνησε από μια παρέα Κρητικών και όχι μόνο και φιλοδοξεί να κατακτήσει τον κόσμο.

Δείτε το video:

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια