Οικογενειακή υπόθεση η… κλοπή των προβάτων

Κρήτη
Οικογενειακή υπόθεση η… κλοπή των προβάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πίσω κατάφερε να πάρει τα κλεμμένα του πρόβατα ένας κτηνοτρόφος στο Λασίθι, με τη συγκεκριμένη ζωοκλοπή να είναι, από ότι φαίνεται… οικογενειακή υπόθεση.

Ο λόγος για έναν 51χρονο Έλληνα, ο οποίος είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι άγνωστοι έκλεψαν από περιφραγμένο αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του, όχι ένα και δύο, αλλά 55 πρόβατα, των οποίων, μάλιστα, η αξία, κοστολογείται στα 5.000 ευρώ.

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στην άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης, συλλαμβάνοντας έναν πατέρα και το γιο του, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ζωοκλοπής.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο Έλληνες, ηλικίας 58 και 28 ετών, οι οποίοι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι πατέρας και γιος.

Το εν λόγω περιστατικό ζωοκλοπής συνέβη στο χωριό Πατσόπουλο του Δήμου Αγίου Νικολάου και, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, η υπόθεση εξιχνιάστηκε άμεσα.

Μάλιστα, κάποια από τα πρόβατα που είχαν κλαπεί, βρέθηκαν σε περιφραγμένο αγροτεμάχιο των δύο ανδρών, τα οποία και αναγνωρίστηκαν, από τα ηλεκτρονικά ενώτια που έφεραν, και παραδόθηκαν στον 51χρονο κτηνοτρόφο.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Λασιθίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News