Τι έφερε... κοντά Σφακιανάκη και Κεφαλογιάννη το Πάσχα

Κρήτη
Τι έφερε... κοντά Σφακιανάκη και Κεφαλογιάννη το Πάσχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία όλο και περισσότερο πυκνώνουν οι συζητήσεις με το όνομα του Μανόλη Σφακιανάκη, που υπηρέτησε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κυρίως γύρω από τα αυτοδιοικητικά πράγματα της Κρήτης. Δεν ξέρω ο ίδιος τι σκέφτεται ή ποιες οι προθέσεις του, όμως ήταν προσεκτικός και με χαμηλούς τόνους στη δημόσια παρόρμηση αντιπεριφερειάρχη του Αρναουτάκη.

Όμως με αυτή τη φωτογραφία, που σήμερα δημοσιεύει η εφημερίδα  “Νέα Κρήτη”, οι συζητήσεις θα φουντώσουν ακόμη περισσότερο...

Όπως θα έχετε ήδη διαπιστώσει βλέποντας τη φωτογραφία, ο κ. Σφακιανάκης βρέθηκε για Πάσχα στο ίδιο ρεθυμνιώτικο ξενοδοχείο με την πρώην υπουργό Όλγα Κεφαλογιάννη. Σίγουρα οι συζητήσεις τους περιστράφηκαν γύρω από θέματα της Περιφέρειας, καθώς και οι δύο είναι Κρητικοί με στενότατους δεσμούς με το νησί. Αντιλαμβάνεστε ότι η φωτογραφία από τις πασχαλινές διακοπές Σφακιανάκη και Κεφαλογιάννη, σε συνδυασμό με όσα λέγονται τελευταία και γράφονται “φουντώνουν” τις συζητήσεις.

Εξάλλου δεν είναι πολύς καιρός που η Όλγα Κεφαλογιάννη φαίνεται να είχε εκφραστεί με θετικό τρόπο γύρω από αυτοδιοικητικά θέματα, ανοίγοντας τότε έναν τεράστιο κύκλο συζητήσεων γύρω από το όνομά της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News