Κρήτη

Τραγούδησαν τα «Χελιδονίσματα» και καλωσόρισαν την άνοιξη!

Με παιδικές μελωδικές φωνές «πλημμύρισε» το πρωί η Περιφέρεια Κρήτης, αλλά και η Λότζια, καθώς οι μικροί μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου έφτασαν στο κατώφλι τους τραγουδώντας τα «Χελιδονίσματα».

Όσον αφορά στην Περιφέρεια Κρήτης, τους μαθητές από την πρώτη, δεύτερη, τρίτη τάξη, καλωσόρισαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Νίκος Καλογερής οι οποίοι ευχαρίστησαν τα παιδιά και τις εκπαιδευτικούς που τα συνόδευαν Καλλιόπη Λεβέντη, Ιωάννα Μεταξάκη, Ελένη Καγιαλίκου και Μάρτα Ζμολίκοβα για την επίσκεψη.

Οι κύριοι Κουκιαδάκης και Καλογερής ευχήθηκαν στους μικρούς μαθητές καλή πρόοδο στα μαθήματα τους, επαινώντας τα, και τις δασκάλες τους, για την τήρηση της παράδοσης μας.

Στο Δήμο Ηρακλείου, τους μικρούς μαθητές και τις εκπαιδευτικούς τους υποδέχτηκε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μαρία Καναβάκη και όλοι μαζί τραγούδησαν τα Χελιδονίσματα ή Κάλαντα της Άνοιξης, με αφορμή την 21η Μαρτίου (Εαρινή Ισημερία – Επίσημη Έναρξη της Άνοιξης).

Η κ. Καναβάκη ευχαρίστησε τα παιδιά για την επίσκεψη τους και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο στα μαθήματα τους.

Σχόλια