Τροχαίο ατύχημα στην Πατριάρχου Μελετίου νωρίς το βράδυ

Κρήτη
Τροχαίο ατύχημα στην Πατριάρχου Μελετίου νωρίς το βράδυ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην οδό Πατριάρχου Μελετίου Μεταξάκη, στο οποίο ενεπλάκησαν δύο οχήματα.  

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, το οποίο ευτυχώς δεν προκάλεσε τον βαρύ τραυματισμό κάποιου ατόμου σημειώθηκε το απόγευμα στην πόλη του Ηρακλείου. Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το απόγευμα της Δευτέρας, στα Δειλινά, επί της οδού Πατριάρχου Μελετίου Μεταξάκη.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, υπήρξε σφοδρή σύγκρουση δύο αυτοκινήτων. Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης, είναι το γεγονός ότι ένα από τα δύο εμπλεκόμενα οχήματα προσέκρουσε σε μαντρότοιχο οικίας, καταφέρνοντας μάλιστα να τον διαπεράσει!

Άμεσα περαστικοί και περίοικοι που άκουσαν το δυνατό θόρυβο, προσέτρεξαν στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός. Στο σημείο έσπευσαν ωστόσο Τροχαία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Όπως έγινε γνωστό, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από το τροχαίο υπήρξε τραυματισμός ενός νεαρού ατόμου, το οποίο χρειάστηκε να διακομιστεί στο Βεινζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πάντως, το εν λόγω άτομο έχει τραυματιστεί ελαφρά. Σημειώνεται πάντως ότι αμφότερα τα εμπλεκόμενα αυτοκίνητα, υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές: Λίγο αργότερα, εξάλλου, μετέβη στο σημείο του ατυχήματος γερανός, ο οποίος απομάκρυνε τα οχήματα.

Η Τροχαία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News