Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι: Αναγνώριση προσφοράς μέσα από ένα βραβείο

Κρήτη
Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι: Αναγνώριση προσφοράς μέσα από ένα βραβείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια σπουδαία πρωτοβουλία συνεισφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο, που ξεκίνησε από έναν νέο Ηρακλειώτη, βραβεύτηκε από τον Δήμο Ηρακλείου.

Η ομάδα «Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι.» ξεκίνησε ως μία εθελοντική πρωτοβουλία από τον Σαράντη Σιμάκη πριν από 6,5 χρόνια. Ήταν ένα όνειρο που παρέσυρε στο ορμητικό πέρασμα του δεκάδες άλλους συμπατριώτες μας και τους έπεισε να γίνουν συμπαραστάτες σε μία μεγάλη προσπάθεια.

Είναι γεγονός ότι η οικονομική κρίση δεν "χτύπησε" τους πάντες. Και πολλοί από εκείνους που είχαν την τύχη να μην είναι θύματα της προσφέρουν με ευγνωμοσύνη λίγη ανταπόδοση σε όσους έχουν ανάγκη. Μέσα από την ομάδα του Σαράντη γυρνούν το βλέμμα και απλώνουν το χέρι με κατανόηση στους λιγότερο τυχερούς της κοινωνίας μας, εκείνους που ζουν σαν σκιές στο περιθώριο και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να επιβιώσουν με αξιοπρέπεια.

Ο Δήμος Ηρακλείου λοιπόν έστρεψε το βλέμμα στην εθελοντική ομάδα «Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι.» και μέσα από το πρόσωπο του Σαράντη Σιμάκη βράβευσε όλους τους Ηρακλειώτες που δεν βολεύτηκαν στην άνεση της εργασίας και τη θαλπωρή του σπιτιού τους, αλλά ξεχύνονται στους δρόμους της πόλης και γίνονται αρωγοί μιας σημαντικής προσπάθειας.

Ο Σαράντης μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα εξέφρασε τη χαρά του για τη βράβευση, γράφοντας τα εξής:

Πριν 6 και πλέον χρόνια... ξεκίνησε ένα όνειρο μια τρέλα... να κάνουμε κάτι διαφορετικό και να συμβάλλουμε σε Κοινωνικά ζητήματα της Πόλης μας ... πλέον 6,5 χρόνια μετά η προσπάθεια μας αναδεικνύεται και βραβεύεται από τον Δήμο Ηρακλείου !!!! Όλο αυτό δεν θα ήταν πραγματικότητα χωρίς την στήριξη δεκάδων εθελοντών, φίλων και επιχειρήσεων που στήριξαν αυτό το όνειρο!!!

Τιμητικό μετάλλιο και έπαινος... Από τον Δήμο Ηρακλείου και τον Δημάρχο της Πόλης μας για την συνεισφορά μας στα Κοινωνικά ζητήματα της Πόλης!!! Συνεχίζουμε και προσπαθούμε για κάτι καλύτερο...!!!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News