Καραμπόλα στην εθνική προκάλεσε αναστάτωση

Κρήτη
Καραμπόλα στην εθνική προκάλεσε αναστάτωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το πρώτο φως της μέρας, μία καραμπόλα προκάλεσε αναστάτωση στη νέα Εθνική Οδό, όπου και σημειώθηκε το ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερα αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στην αρχή του Κακού Όρους, στο ύψος ανάμεσα της παραλίας του Αρίνα και το Τομπρούκ, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κάποιος. Γι' αυτό το λόγο και δεν κλήθηκε το ΕΚΑΒ.

Ωστόσο, η παρέμβαση της Πυροσβεστικής κρίθηκε απαραίτητη διότι στο δρόμο υπάρχουν λάδια. Έτσι λοιπόν, άντρες της υπηρεσίας μετέβησαν στο σημείο για πλύση του οδοστρώματος. Πολίτες που περνούν από εκεί, εφιστούν την προσοχή των οδηγών.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η καραμπόλα προκάλεσε κυκλοφοριακό πρόβλημα, με πολλούς οδηγούς να είναι «εγκλωβισμένοι» στα αυτοκίνητά τους μέχρι και ένα τέταρτο. Μάλιστα όπως αναφέρει οδηγός , θύμα του μποτιλιαρίσματος, αναγκάστηκε να παραμείνει για αρκετή ώρα στο αυτοκίνητο της το οποίο και ήταν ακινητοποιημένο στο ρεύμα της εθνικής οδό από Άγιο Νικόλαο προς  Ηράκλειο.

"Θέλω να πάω στη δουλειά μου, έφυγα από Γούβες και από τις 8.45 το πρωί μέχρι και τώρα που μιλάμε , 9.25, είμαι ακινητοποιημένη μέσα στο αμάξι μου". Ανέφερε η κ. Σούλα, στο neakriti.gr.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί της Δευτέρας, την πρώτη ημέρα της εβδομάδας, με το… «καλημέρα».

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News