Κρήτη

Η εταιρεία «ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣ», σχετικά με την απόλυση εργαζόμενης

«Η απόλυση της εργαζόμενης σε καμία περίπτωση δε συνδέεται με τη συνδικαλιστική της δράση, αλλά οφείλεται στη συνεχιζόμενη συκοφαντική δυσφήμιση που κατ' εξακολούθηση και σκόπιμα έκανε σε πελάτες και εργαζόμενους μας», ξεκαθαρίζει με ανακοίνωσή της η εταιρεία «ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣ», με αφορμή όπως αναφέρει «αναληθείς κατά περιεχόμενο δηλώσεις και δημοσιεύματα, σχετικά με την πρόσφατη απόλυση εργαζόμενης από την εταιρεία μας».

Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία «ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣ», αναφέρει τα εξής:

«Η απόλυση της εργαζόμενης σε καμία περίπτωση δε συνδέεται με τη συνδικαλιστική της δράση αλλά οφείλεται στην συνεχιζόμενη συκοφαντική δυσφήμιση που κατ' εξακολούθηση και σκόπιμα έκανε σε πελάτες και εργαζόμενούς μας.

Η εταιρεία μας την είχε προειδοποιήσει επανειλημμένως αλλά η ίδια - προστατευμένη πίσω από την συνδικαλιστική της ιδιότητα -  συνέχισε απροκάλυπτα να δυσφημεί  την εταιρεία μας ακόμη και εν ώρα εργασίας.  Η εταιρεία Σαβοϊδάκης Α.Ε σέβεται το δικαίωμα και το θεσμό του συνδικαλισμού και το έχει αποδείξει εμπράκτως στα 43 χρόνια λειτουργίας της.

Ως εκ τούτου, καθιστούμε σαφές προς πάσα κατεύθυνση, ότι δε θα ανεχθούμε να χρησιμοποιείται η εταιρεία ως μέσο εξυπηρέτησης προσωπικών στρατηγικών και πολιτικών σκοπιμοτήτων, ότι δεν θα επιτρέψουμε σε οποιονδήποτε να παίζει πολιτικά ή άλλα παιγνίδια σε βάρος της εταιρείας μας, των 300 εργαζόμενων μας και των οικογενειών τους και ότι το λόγο πλέον θα έχει η Δικαιοσύνη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια