Κρήτη

Διακόσμησαν την Παιδιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ!

Με Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες διακόσμησαν την Παιδιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ οι ωφελούμενοι και τα μέλη των κοινωνικών δομών Μαλεβιζίου

Με Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες διακόσμησαν την Παιδιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ οι ωφελούμενοι και τα μέλη των κοινωνικών δομών Μαλεβιζίου.

Τα παιδιά των παιδικών σταθμών και τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. του Κέντρου Κοινότητας και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ), καθώς και οι εργαζόμενοι του Δημοτικού Οργανισμού, κατασκεύασαν Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και ζωγραφιές στολίζοντας την κλινική, με σκοπό οι μικροί ασθενείς να αισθανθούν όσο πιο ευχάριστα γίνεται την περίοδο των εορτών.

?

Την οργάνωση της εκδήλωσης επιμελήθηκε το προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός ευχάριστου αποτελέσματος γεμάτο από χρώματα και διάθεση Χριστουγέννων.

?

Στη δράση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Λυδάκης, η Διευθύντρια του Οργανισμού Μαρία Τρούλη, ο Προϊστάμενος του Κέντρου Κοινότητας Γιώργος Παναγιωτάκης, η Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Αμαλία Αγγουρίδη και ο Ψυχολόγος του Κέντρου Μανώλης Παπαστεφανάκης, οι οποίοι έγιναν δεκτοί από την Προϊσταμένη της Παιδιατρικής Κλινικής Διαμάντω Ζουλομητάκη και το προσωπικό της κλινικής.

Σχόλια