Κρήτη

Δέσμευση Μυλωνά για ασθενοφόρο μόνιμης παραμονής στη Βιάννο

«Το συντομότερο δυνατό θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την κάλυψη μόνιμων θέσεων οδηγών ασθενοφόρων που να καλύπτουν όλες τις βάρδιες», τόνισε ο δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Μίλτο Μυλωνά.

Αντικείμενο της συζήτησης κατά τη διάρκεια της συνάντησης ήταν η κάλυψη με ασθενοφόρα της περιοχής ευθύνης του Κέντρου Υγείας Βιάννου.

Ο κ. Μπαριτάκης συνοδευόταν από στελέχη του ΕΚΑΒ Ηρακλείου, ενώ στη συνάντηση παρευρέθηκε και το μέλος της επιτροπής στήριξης του Κ.Υ. Βιάννου Μανώλης Γουρνιεζάκης.

Ο δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τον αντιπρόεδρο άλλα και την Διεύθυνση του ΕΚΑΒ Κρήτης για την ουσιαστική παρέμβαση στο θέμα του ασθενοφόρου ανάλυσε τα προβλήματα που υπάρχουν και εκτός από τη στήριξη του ΕΚΑΒ θα πρέπει το συντομότερο δυνατό να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την κάλυψη μόνιμων θέσεων οδηγών ασθενοφόρων που να καλύπτουν όλες τις βάρδιες του ασθενοφόρου.

Ο κ. Μυλωνάς, αφού τόνισε ότι «το ΕΚΑΒ καλύπτει ήδη πλήρως την πρωινή βάρδια με μόνιμο ασθενοφόρο, ευχαρίστησε με την σειρά του τον δήμαρχο για την συνεργασία διαβεβαιώνοντας ότι θα κάνει ότι είναι δυνατό στον τομέα των διακομιδών της περιοχής ευθύνης του Κ.Υ. Βιάννου ενώ παράλληλα δεσμεύθηκε για ένα επιπλέον ασθενοφόρο μόνιμης παραμονής στο Κ.Υ. Βιάννου από τις αρχές που 2018 μετά την παραλαβή των 144 νέων ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ».

Σχόλια