default-image

Χωρίς νερό το κέντρο του Ηρακλείου

Κρήτη
Χωρίς νερό το κέντρο του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είναι λίγες οι διαμαρτυρίες κατοίκων και καταστηματαρχών της περιοχής του κέντρου του Ηρακλείου εξαιτίας της έλλειψης νερού. Όπως αναφέρουν ιδιοκτήτες ακινήτων στις οδούς Χάνδακος και 1877 εδώ και τρεις ημέρες είναι χωρίς νερό.

Όπως ενημερώθηκαν από τη ΔΕΥΑΗ, στην περιοχή υπάρχει βλάβη η οποία προβλέπεται να αντιμετωπιστεί ως νωρίς το μεσημέρι οπότε και οι κάτοικοι θα δουν και πάλι νερό να τρέχει από τις βρύσες τους!

Στο μεταξύ, αυτά τα προβλήματα που η πόλη του Ηρακλείου αντιμετωπίζει πια όλο και πιο συχνά εξαιτίας του απαρχαιωμένου δικτύου ύδρευσης,  φέρνουν στο προσκήνιο και άλλα προβλήματα.

Όπως χαρακτηριστικά λένε οι κάτοικοι, δυσκολεύονται να φέρουν βυτία για να γεμίσουν τα ντεπόζιτά τους, καθώς αυτά είτε δεν χωράνε να περάσουν στους δρόμους είτε δεν έχουν που να σταθούν.

Χαρακτηριστικά κάτοικος της οδού 1877 μας είπε πως ο ιδιοκτήτης του βυτιοφόρου της ζήτησε να βρει τρόπο να βγάλει τα κολωνάκια που υπάρχουν μπροστά στο σπίτι, προκειμένου αυτός να μπορέσει να παρκάρει όσο το δυνατόν καλύτερα ώστε να μην κλείσει το δρόμο και να μην κινδυνεύει να αντιμετωπίσει τις συνέπιες της παραβατικότητάς του από την τροχαία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News