Κρήτη

Με μαζικότητα το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ και στο Ηράκλειο

Με μαζικότητα και επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το συλλαλητήριο των σωματείων και φορέων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ ενάντια στην αντεργατική λαίλαπα των μέτρων που συμφώνησε και ετοιμάζεται η κυβέρνηση να φέρει στη βουλή προκειμένου να κλείσει τη δεύτερη αξιολόγηση.

Χαιρετισμούς απεύθυναν το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΟΓΕ, ιδιαίτερο χαιρετισμό προς τους εργάτες και την κινητοποίηση απεύθυνε ο κ. Κόκκινος από τον Αγροτικό Σύλλογο Αστερουσίων ανταποδίδωντας έτσι την αλληλεγγύη που δέχθηκαν πρόσφατα οι αγρότες στα μπλόκα όλης της Ελλάδας, ενισχύοντας τις βάσεις για μια πλατιά συμμαχία εργατών - αγροτών -αυτοαπασχολουμένων ενάντια στα μονοπώλια και τις κυβερνήσεις τους.

Την κεντρική ομιλία εκ μέρους της ΠΑΜΕ πραγματοποίησε ο Κωνσταντάκης Νίκος, Γραμματέας της ΕΙΥΗ.  Έπειτα ακολούθησε μαχητική πορεία στους δρόμους του Ηρακλείου στέλνοντας το μήνυμα του αγώνα στους εργαζόμενους του Ηρακλείου... Δε θα τους κάνουμε τη χάρη! Δε θα περάσει η ηττοπάθεια, ο συμβιβασμός!

Να οργανωθούμε καλύτερα, να δυναμώσουμε την ενότητά μας, να προετοιμαστούμε καλύτερα για πιο μαζικούς κι ανεβασμένους αγώνες! Η λεηλασία του λαικού εισοδήματος, το χτύπημα στο ασφαλιστικό, η φορολογία, το τσάκισμα των εργασιακών σχέσεων δεν τους αρκεί!

Να προετοιμάσουμε τη δική μας αντεπίθεση σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς! Κανένας εργάτης, άνεργος δεν πρέπει να λείψει από τις μάχες που έρχονται! Να οργανωθεί στα σωματεία του, να οργανώσει την αγανάκτηση και την οργή του!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια