Κρήτη

Χρυσαυγίτες προσβάλλουν τη μνήμη του νεκρού Παύλου Φύσσα

Η κοινωνία δεν μπορεί να μείνει απροστάτευτη απέναντι σε ό,τι πιο επιθετικό, μισαλλόδοξο, ρατσιστικό και δολοφονικό εκπροσωπεί η συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων που αποτελούν τη Χ.Α.

"Την 14-2-2017 κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης της Χρυσής Αυγής ομάδες τραμπούκων χρυσαυγιτών εισέβαλαν συντεταγμένα στην αίθουσα του Δικαστηρίου και δημιούργησαν επεισόδια, προσβάλλοντας τη μνήμη του νεκρού Παύλου Φύσσα και την μητέρα του, προκαλώντας φραστικά, κάνοντας παράλληλα επίδειξη δύναμης σε ομάδες αντιφασιστών που παρευρίσκονταν εκτός της αίθουσας", αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου.

Δείτε την ανακοίνωση:

Η κατάσταση αυτή προκαλεί αγανάκτηση και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Όλη η κοινωνία πρέπει να είναι σε πλήρη δημοκρατική επαγρύπνηση και η κυβέρνηση να λάβει τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην βρίσκουν έδαφος και να λαμβάνουν χώρα τέτοια φαινόμενα τραμπουκισμού και αντιδημοκρατικών προκλήσεων.

Η δημοκρατική εξυγίανση των Σωμάτων Ασφαλείας είναι επιτακτική ανάγκη.

Η κοινωνία δεν μπορεί να μείνει απροστάτευτη  απέναντι σε ό,τι πιο επιθετικό, μισαλλόδοξο, ρατσιστικό  και δολοφονικό εκπροσωπεί η συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων που αποτελούν τη Χ.Α.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια