default-image

Νεκρά ζώα σε ρυάκι στις Γωνιές - σκληρές εικόνες

Κρήτη
Νεκρά ζώα σε ρυάκι στις Γωνιές - σκληρές εικόνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εικόνες σοκ με ψόφια αιγοπρόβατα σε αποσύνθεση κατέγραψε το neakriti.gr στις Γωνιές Πεδιάδος, με δημότες να καταδικάζουν αυτές τις εικόνες σε κοινή θέα από το κεντρικό δρόμο του χωριού.

Η δυσοσμία είναι έντονη, με δημότες να ζητούν την απομάκρυνση του υπαίθριου νεκροταφείου ζώων που δημιούργησε, όπως εικάζεται, ασυνείδητος βοσκός ο οποίος πιθανόν επέλεξε να ξεφορτωθεί τα ψόφια ζώα του με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο ρυπαίνοντας ταυτόχρονα το περιβάλλον.

To neakriti.gr ενημέρωσε τη δημοτική αρχή Χερσονήσου, η οποία θα ερευνήσει το καταδικαστέο από τη κοινωνία περιστατικό, απομακρύνοντας παράλληλα τα ψόφια ζώα από το ρυάκι υπό τον φόβο κινδύνου και για την δημόσια υγεία.

Το περιστατικό έχει θορυβήσει την τοπική κοινωνία, με δημότες που αντίκρισαν τις αποκρουστικές αυτές εικόνες να επισημαίνουν ότι τα ψόφια ζώα σε αποσύνθεση βρίσκονται στο επίμαχο σημείο πάνω από δύο μέρες και ότι δεν είναι η πρώτη φορά που αντικρίζουν παρόμοιες εικόνες ντροπής.

Ψόφια ζώα ανάμεσα σε σκουπίδια, τα οποία αναμένεται να απομακρυνθούν άμεσα από συνεργείο του δήμου Χερσονήσου, ενώ αναμένεται να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News