Κρήτη

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι του Ηρακλείου για το '17

«Ποδαρικό» έκανε στο λιμάνι του Ηρακλείου το κρουαζιερόπλοιο  "MSC MAGNIFICA", της εταιρείας Mediterranean Shipping Company, το οποίο προσέγγισε για πρώτη φορά  το λιμάνι μας (maiden call) και επίσης έκανε και το ποδαρικό για την  κρουαζιέρα για το 2017.

Στο κρουαζιερόπλοιο επιβαίνουν 2.709 επιβάτες και διαθέτει πλήρωμα 941 ατόμων.

Οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου έτυχαν θερμής υποδοχής από τη διοίκηση του λιμένα,  με  παραδοσιακά γλυκίσματα και ποτά.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κος Απόλλων Φιλιππής, συνοδευόμενος από το μέλος ΔΣ κα. Νίκη Γιαμαλάκη και τον  Διευθυντή  Λιμενικών Υπηρεσιών κ. Ευάγγελο Τσαμπουράκη, πραγματοποίησαν εθιμοτυπική συνάντηση με τον καπετάνιο  κ. Ferdinando Pondi  και τον hotel manager κ. Antonio Castellano   για ανταλλαγή συμβολικών δώρων.

Το μήκους 249 μέτρων πολυτελές κρουαζιερόπλοιο, προερχόμενο από Ρόδο,  παρέμεινε στο λιμάνι μας από τις 7:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, όπου και απέπλευσε για Civitavecchia.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΛΗ, ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, στοχεύοντας στην μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας, αναβαθμίζει συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες και υποδομές ώστε να μεγιστοποιήσει τα ανταποδοτικά οφέλη, τόσο για το λιμάνι όσο και για την τοπική κοινωνία της πόλης μας.

Σχόλια