default-image

Το πρώτο τροχαίο από Game που έχουν κολλήσει και στην Κρήτη!

Κρήτη
Το πρώτο τροχαίο από Game που έχουν κολλήσει και στην Κρήτη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν άργησε να γίνει το κακό απ' ότι φαίνεται με το νέο παιχνίδι που αποτελεί πόλο έλξης και στην Κρήτη το τελευταίο διάστημα.

Πολλοί είναι οι Κρητικοί που παίζοντας το εν λόγω Game για κινητά και tablets, "κόλλησαν" και βγήκαν στους δρόμους για να συλλέξουν τα κατά τα άλλα συμπαθητικά μικρά ζωάκια Pokemon.

Το παιχνίδι λέγεται Pokemon Go και στόχος είναι να μαζέψει ο παίκτης όσα πιο πολλά Pokemon μπορεί, κάνοντας χρήση της κάμερας και του GPS.

Μάλιστα, αρκετοί χρήστες του facebook σχολιάζουν το παιχνίδι, ως την μόδα της εποχής και κάτι που έχει μαγνητίσει τα βλέμματα των φανατικών του είδους.

Δείτε επί παραδείγματι

Τροχαίο στην Νέα Υόρκη!

Ένας οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε δέντρο, σε προάστιο της Νέας Υόρκης.

Η δικαιολογία όμως που έδωσε στους αστυνομικούς, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο ήταν πρωτότυπη.

«Έπαιζα "Pokemon Go" και αποσπάστηκε η προσοχή μου», τους είπε, για το τροχαίο που άφησε το αυτοκίνητο (του αδερφού του, παρεμπιπτόντως) σμπαράλια και τον ίδιο ελαφρά τραυματισμένο.

Η μητέρα του 28χρονου οδηγού σύμφωνα με το newsbeast, σε ανάρτησή της στο Facebook, τόνισε ότι ο γιος της ούτε μιλούσε στο κινητό ούτε έστελνε ποτέ μηνύματα όταν οδηγούσε, μόλις όμως είδε ένα «σπέσιαλ» Pokemon στην εφαρμογή του smartphone του, κοίταξε για λίγο προς τα κάτω και... λίγο μετά ξύπνησε μέσα στο ασθενοφόρο.

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News