Κρήτη

Παγκρήτια κινητοποίηση στη Βάση της Σούδας από την ΕΕΔΥΕ

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) και οι επιτροπές Ειρήνης Κρήτης διοργανώνουν την Κυριακή 29 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι, προσυγκέντρωση στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς Χανίων.

Η κινητοποίηση γίνεται με αφορμή την Παγκρήτια Κινητοποίηση στη Βάση της Σούδας, με αιτήματα μεταξύ άλλων να κλείσει η Βάση και να αποδεσμευτεί η χώρα μας από το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Με αφορμή τις κινητοποιήσεις, η Επιτροπή Ειρήνης Ηρακλείου καλεί τον λαό του Ηρακλείου στην Παγκρήτια κινητοποίηση στην αμερικανοΝΑΤΟϊκή βάση.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή τους, αναφέρουν:

«Νέο ναυάγιο πλοίου που μετέφερε πρόσφυγες και μετανάστες ανοικτά της Λιβύης.

Εδώ και αρκετό καιρό η Λιβύη μυρίζει «μπαρούτι». Όπως επιβεβαιώνει σε ρεπορτάζ το αμερικανικό δίκτυο CNN στις 18 Μάη με πρόσχημα την αντιμετώπιση τζιχαντιστών του «Ισλαμικού Κράτους» (δημιούργημα των ιμπεριαλιστών) «πολλές δεκάδες» Αμερικανών κομάντος δρουν σε περιοχές της Λιβύης.

Η σχεδιαζόμενη από μήνες ιμπεριαλιστική επέμβαση στην πολύπαθη Λιβύη έχει αρχίσει να υλοποιείται.

Το επόμενο βήμα η σημερινή είδηση: Νέο ναυάγιο στα ανοικτά των λιβυκών ακτών. Πάνω από 80 οι πνιγμένοι Πολίτες! Μείνετε καρφωμένοι στους δέκτες σας. Σε λίγο σε απευθείας μετάδοση η ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Λιβύη. Ο απεσταλμένος δημοσιογράφος στη Βάση της Σούδας έχει πάρει θέση.   

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διαφημίζει την Ελλάδα σαν «φάρο σταθερότητας». Και την Κρήτη αβύθιστο αεροπλανοφόρο του ΝΑΤΟ.

Οι «λαγοί» που μιλούσαν για hotspot στη Κρήτη τελικά είχαν… δίκιο;

Οι ΗΠΑ όντας σε διαρκή ανταγωνισμό με την Ρωσία, σχεδιάζουν με συμμάχους τους σε ΝΑΤΟ και ΕΕ την επόμενη φάση με πρόσχημα τους τζιχαντιστές και στόχο το ξαναμοίρασμα της τράπουλας με τα πετρέλαια και τον άλλο σημαντικό ορυκτό πλούτο της Λιβύης.

Η Μεσόγειο γίνεται πάλι υγρός τάφος για τους Λαούς της. Κάποτε ήταν οι Έλληνες της Μικράς Ασίας Χθες οι Σύριοι, σήμερα οι Λίβυοι, αν δεν πεις σήμερα το δικό σου ΟΧΙ αύριο θα ρθει  η δική σου σειρά.

Η Επιτροπή Ειρήνης Ηρακλείου καλεί τον λαό του Ηρακλείου στην Παγκρήτια κινητοποίηση στην αμερικανοΝΑΤΟϊκή βάση της Σούδας οργανώνουν οι Επιτροπές Ειρήνης Κρήτης την Κυριακή 29 Μάη.

Καμία συμμετοχή της χώρας μας, στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους».

Σχόλια