default-image

Έρχεται το Χρώμα Run Αρκαλοχωρίου

Κρήτη
Έρχεται το Χρώμα Run Αρκαλοχωρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγες μέρες έμειναν για το Χρώμα Run, έναν αγώνα Άθλησης, Διασκέδασης και Προσφοράς που θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Μαΐου 5μ.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.

Ο αγώνας διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από το σύλλογο ΑΘΛΗ.Σ.Υ. Αρκαλοχωρίου  και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι συμμετοχές είναι ήδη διπλάσιες από τον περσινό αγώνα, ενώ υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τις 2500.

Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος άνθρωποι κάθε ηλικίας να τρέξουν ή να περπατήσουν , χωρίς να έχουν κάνει προετοιμασία.

Τα χρώματα  είναι κατασκευασμένα από καλαμποκάλευρο και χρωστικές τροφίμων αποτελούνται  από φυσικά συστατικά και είναι απολύτως ασφαλής για τους ανθρώπους  και το περιβάλλον  και έχουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

 Επειδή χαρά είναι και να προσφέρεις το Χρώμα  Run στηρίζει το  σύλλογο ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ.

Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει:

1. Μακό λευκό μπλουζάκι της διοργάνωσης

2. Δύο σακουλάκια χρώμα (Διαθέσιμα 6 χρώματα)

3. Το συλλεκτικό χειροποίητο μετάλλιο (για όσους τερματίσουν)

4. Την τσάντα της διοργάνωσης (Μαυρη, Ροζ, Τιρκουάζ)

5. Ένα χρωματιστό βραχιολάκι (Διαθέσιμα 6 χρώματα)

6. Tον αριθμό συμμετοχής (25 διαφορετικές λέξεις)

7. Τατουάζ μιας χρήσης

8. ένα χειροποίητο  κρεμαστό

9. Δωροεπιταγή 10 ευρώ από το tsamparouxalaki.gr

10. Δεσμευτής χρώματος Dr. Beckmann

11. Λαδάκι moroccanoil  

Το μετάλλιο για ακόμα μια φορά είναι χειροποίητο από πηλό και αποτελεί ένα μοναδικό δημιούργημα από την Καίτη Μυκωνιάτη.

Μετά το τέλος του αγώνα η γιορτή συνεχίζεται σε ένα μεγάλο χρωματιστό Party όπως στα φεστιβάλ χρωμάτων σε όλο τον κόσμο.

Το ΚΤΕΛ Ηρακλείου θα εξυπηρετήσει τους συμμετέχοντες με έκτακτο δρομολόγιο που θα αναχωρήσει από το ΚΤΕΛ στο λιμάνι στις 2:30 το μεσημέρι του Σαββάτου και αναχώρηση από το Εκθεσιακό Αρκαλοχωρίου στις 21:00 με έκπτωση 50%.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι ο Πολιτιστικός σύλλογος Αρκαλοχωρίου, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, η Περιφέρεια Κρήτης, ο ΔΟΠΑΠ Δήμου Μινώα, ο Εμπορικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου και το Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News