Κρήτη

Στο πλευρό Ατόμων με Αναπηρία η δημοτική αρχή

Η Δημοτική αρχή βρίσκεται πάντα αρωγός σε ότι χρειάζονται τα Άτομα με Αναπηρία , ενώ σε συνάντηση του κ.Λαμπρινου με τον πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία ,συμφώνησαν να συνεχιστεί η συνεργασία για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων στα άτομα με ειδικές ανάγκες μέσα από τις κοινωνικές δομές του Δήμου ,υποστήριξε ο  Δήμαρχος .

Σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία κ. Ιωάννη Βαρδακαστάνη, μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ε.Σ.Α.μεΑ, τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Κρήτης κ. Γιώργο Βιδάκη, τον  Πρόεδρο της Εθνικής Ομοσπονδίας Κωφών κ. Γιάννη Γιαλλούρο, τον γ.γ του Συλλόγου Κωφών Κρήτης κ. Γιώργο Ροκαδάκη, τον Πρόεδρο του Παγκρήτιου Συλλόγου Αναπήρων Πολιτών  κ. Γιώργο Κοτζιά και μέλη των Ομοσπονδιών.

 Η Εκτελεστική Γραμματεία της Ε.Σ.Α.με.Α βρίσκεται στο Ηράκλειο στο πλαίσιο επισκέψεων και διαλόγου με τους φορείς του νησιού, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Κρήτης.

Σχόλια