default-image

Μαρκογιαννάκης: Ψευδή τα δημοσιεύματα περί δίωξης μου

Κρήτη
Μαρκογιαννάκης: Ψευδή τα δημοσιεύματα περί δίωξης μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια απόλυτη σύγχυση επικρατεί τις τελευταίες ώρες γύρω από την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη και την ανάμειξη του Χρήστου Μαρκογιάννακη.

Σε δηλώσεις του το πρωί ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη προχώρησε στην διάψευση δημοσιευμάτων σύμφωνα με τα οποία ο πρώην υπουργός παραπέμπεται με βούλευμα σε δίκη διευκρινίζοντας ότι "οφείλεται σε σύγχυση με την έννοια ότι είχε εκδοθεί παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών και στην πορεία από το Συμβούλιο Εφετών εκδόθηκε απαλλακτικό βούλευμα".

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα με  τον Γιώργο Παπαδάκη",ο δικηγόρος ερωτηθείς αν προκύπτουν στοιχεία για την ενοχή κάποιων που τόσο καιρό συγκάλυπταν πρόσωπα και καταστάσεις ,ο κ. Μπούκας είπε ότι υπάρχουν δύο άτομα από την προηγούμενη διοίκηση ενώ σε ότι αφορά την "σατανική" κοπέλα που φέρεται να έκρυψε στοιχεία, ο δικηγόρος είπε ότι είναι αντικείμενο έρευνας στην υπόθεση όπου ασκήθηκε δίωξη για δολοφονία, για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, για παράνομη βία κατ' εξακολούθηση από συνολικά 8 άτομα.

"Η διαδικασία βρίσκεται στη φάση της κύριας ανάκριση που σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να προκύψουν ευθύνες και για άλλους, πέραν τον οκτώ" συμπλήρωσε ο κ. Μπούκας.

Ωστόσο μετά τον σάλο που προέκυψε γύρω από το πρόσωπο του, ο κ. Μαρκογιαννάκης πέρασε στην αντεπίθεση και με νέα του δήλωση ,στηριζόμενος και στις δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας, έκανε λόγο για οικτρά ψεύδη και ότι θα κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες ζητώντας να σταματήσει όπως προσθέτει η ανθρωποφαγία.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του κ.Μαρκογιαννάκη

"?Σχετικά με με το εναντίον μου ρυπαρογράφημα της εφημερίδας «ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι ανάξιο ακόμη και διάψευσης. Παραπέμπω σε αυτά που είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη σήμερα στον δημοσιογράφο Παπαδάκη, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤΕΝΝΑ.

Με τον συντάκτη του όμως θα τα πούμε σύντομα στις αίθουσες των δικαστηρίων των Χανίων. Την ίδια τύχη θα έχουν και όσοι άκριτα και χαιρέκακα το αναδημοσίευσαν, χωρίς να δείξουν ίχνος δεοντολογίας επικοινωνώντας προηγουμένως μαζί μου.

Σε κάθε περίπτωση γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Επιτέλους σ' αυτόν τον τόπο πρέπει να σταματήσει η ανθρωποφαγία".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News