Κρήτη

Β. Λαμπρινός: Θα διεκδικήσω δεύτερη θητεία(Βίντεο)

Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, την πρώτη για το 2016, που παραχώρησε ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, στην εκπομπή «Αντιθέσεις» της Κρήτη tv, για πρώτη φορά επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του να διεκδικήσει και δεύτερη θητεία εάν και εφόσον οι συνθήκες και η φυσιολογικές εξελίξεις επιτρέψουν κάτι τέτοιο.

Δεν απέκλεισε τον ανασχηματισμό στις θέσεις αντιδημάρχων με βάση κριτήρια αξιολόγησης που έχει θέσει χωρίς ωστόσο να φαίνεται ότι είναι στις άμεσες προτεραιότητες του.

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωσή του ότι από τους ελέγχους εσωτερικού χαρακτήρα στον Δήμο όπως είπε δεν προκύπτουν θέματα διαφθοράς και ηθικής τάξης για την προηγούμενη δημοτική αρχή. Ωστόσο, όπως δήλωσε στον δήμο θα προχωρήσουν διάφοροι έλεγχοι παρότι μέχρι στιγμής το μόνο που διαπιστώνεται είναι ήσσονος σημασίας παρατυπίες όπως αυτές σε δήμους σε όλη τη χώρα.

Ο δήμαρχος απάντησε σε όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν το Ηράκλειο, για το αν υπάρχουν αντιδήμαρχοι με προσωπική ατζέντα, το δάνειο, το πολιτιστικό, τη ΔΕΠΑΝΑΛ, ενώ ξεκαθάρισε ότι η δημοτική αρχή είναι σαφώς υπέρ του νέου αεροδρομίου στο Καστέλλι.

Παραδέχτηκε τέλος, ότι στη διαχείριση απορριμμάτων η μη λειτουργία του εργοστασίου μηχανικής διαλογής εδώ και 1,5 χρόνο, έχει οικονομικό κόστος για τους δημότες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Σχόλια