default-image

Επί 31 ολόκληρα χρόνια αναζητά τις ρίζες της

Κρήτη
Επί 31 ολόκληρα χρόνια αναζητά τις ρίζες της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη δύναμη της συγχώρεσης η Αντουανέτ, επιστρέφει στην Κρήτη για να βρει τις ρίζες της. Όταν έκανε το πρώτο της ταξίδι με προορισμό τη γενέτειρά της ήταν 23 ετών. Σήμερα, 54 ετών, ελπίζει ότι θα βρει τη μητέρα της.

Επί 31 ολόκληρα χρόνια προσπαθεί και ελπίζει… Η ιστορία της έχει πάρει νέα τροπή και μάλλον βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στη λύση, όπως εξομολογείται.

Η μητέρα της τής έγραψε δύο φορές γράμμα, όταν ήταν στο "Γερωνυμάκειο" και της υπόσχεται ότι θα επιστρέψει…

Όπως λέει η ίδια, τρία κορίτσια σε διάστημα μόλις λίγων εβδομάδων αφέθηκαν στο "Γερωνυμάκειο" Βρεφοκομείο. Την οικογένεια της μίας κοπέλας την έχει συναντήσει στην Ιεράπετρα. Και αυτή την κοπέλα, όμως, την ψάχνουν οι δικοί της άνθρωποι.

Την άλλη δεν μπορεί να τη βρει. Η ίδια υποψιάζεται ότι ίσως τα μωρά να αλλάχθηκαν.

Μπορεί να ήταν τριών μηνών όταν έφυγε από το "Γερωνυμάκειο", όμως κάθε φορά που επιστρέφει εκεί η μυρωδιά είναι η ίδια, όπως μαρτυρά η ίδια.

Σαν ένα μικρό παιδάκι που ψάχνει απεγνωσμένα τη μαμά του… Έτσι και η Αντουανέτ… Μπορεί να είναι 53 χρονών σήμερα, όμως η λαχτάρα της να βρει τη μαμά της και να κρυφτεί στην αγκαλιά της κάθε μέρα μεγαλώνει και πιο πολύ…

Κάνει έκκληση μέσω του τηλεοπτικού φακού της "ΚΡΗΤΗ TV" και του neakriti.gr στη μητέρα της, λέγοντάς της να μη φοβάται να εμφανιστεί γιατί αυτή θα διατηρήσει την ανωνυμία της.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_lsr8xp10/

Φωτεινή Μαυροματάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News