default-image

Μητρώο φίλων για επαναλαμβανόμενους τουρίστες στον Αγ.Νικολάου

Κρήτη
Μητρώο φίλων για επαναλαμβανόμενους τουρίστες στον Αγ.Νικολάου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Ρακί" από την Ολλανδία, αναμένεται να λάβει ως "πεσκέσι", ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, από το ζευγάρι των Ολλανδών που ως επαναλαμβανόμενοι τουρίστες βραβεύτηκαν σήμερα από τον ίδιο, σε μια λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης.

Πρόκειται για τους: Rudolf Gerardus Maria Yan Ophoven, Natalie Van Ophoven Van Hock, που επισκέπτονται  τον Άγιο Νικόλαο 25 συναπτά έτη.

Φέτος, έχουν επισκεφθεί την περιοχή δύο φορές, ενώ λόγω των ιδιαίτερα φιλικών σχέσεων που έχουν αναπτύξει με κατοίκους και επιχειρηματίες,  αναμένεται να έρθουν ξανά στον Άγιο Νικόλαο, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, δώρισε στο ζεύγος των Ολλανδών, μια χειροποίητη ξύλινη σύνθεση δέντρου ελιάς που συμβολίζει την σχέση των ανθρώπων με τη γη και τις κοινές ρίζες λαών και πολιτισμών, που το κρατούν ζωντανό!

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή όπου ο επιχειρηματίας του ξενοδοχειακού συγκροτήματος "Havania Apartments", κ. Γιώργος Τζανόπουλος παρουσίασε στο δήμαρχο φωτογραφίες του ζευγαριού πριν 25χρόνια.

Όπως έγινε γνωστό από το δήμαρχο Αγίου Νικολάου, ήδη από τον Δήμο συντάσσεται "Μητρώο Φίλων" για τους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες,  προκειμένου μέσω ευχών-επιστολών να υπάρχει στο εξής μια διαρκής επικοινωνία με τους "πολίτες του κόσμου" που στηρίζουν με την παρουσία τους και την συνεχή επιλογή τους, τον Άγιο Νικόλαο, μια πόλη που αποτέλσε εφαλτήριο για την ανάπτυξη του τουρισμού στην Κρήτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News