Κρήτη

ΕΙΥΗ: Κάλεσμα σε Γενική Συνέλευση

H Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων καλεί της στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Ιουνίου στις 11 το πρωί, προκειμένου να συζητήσουν το ζήτημα της κλαδικής σύμβασης, της Κυριακής αργίας και την οργάνωση «της πάλης μας για να αντιπαλέψουμε τα μέτρα που παζαρεύει για μας η νέα κυβέρνηση», όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

«Με τη δύναμη μας και τους αγώνες μας μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Αυτό είναι το όπλο που μας έχει μείνει και πρέπει να αξιοποιήσουμε!», τονίζουν. «Να δυναμώσουμε το σωματείο μας, τις σωματειακές επιτροπές σε κάθε επιχείρηση και στις συνοικίες. Τώρα είναι η ώρα να ακουστεί η φωνή μας δυνατά, μαχητικά!», επισημαίνουν.

«Η ελπίδα βρίσκεται στους αγώνες, στην οργάνωση, στα συνθήματα της πραγματικής ρήξης και ανατροπής. Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς μνημόνια, φτώχεια και ανεργία. Στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας στις 7 Ιουνίου στις 11:00 π.μ. συζητάμε - αποφασίζουμε - σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματά μας. Προετοιμαζόμαστε για πανεργατική - πανελλαδική απεργία τον ερχόμενο μήνα. Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 11/6 στην πλ. Ελευθερίας στις 7 μ.μ.», καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους.  

Σχόλια