Κρήτη

Στο ερχόμενο Δ.Σ. το θέμα του χωροταξικού για το Δ. Κισσάμου

Στο ερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 και ώρα 8 το βράδυ στην αίθουσα Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Δραπανιά, θα συζητηθούν - ως μοναδικό θέμα - οι θέσεις και οι προτάσεις του Δήμου Κισσάμου, στο πλαίσιο της διαδικασίας Διαβούλευσης (Β1 φάση) για τη μελέτη "Αξιολόγηση, αναθεώρηση και εξειδίκευση περιφερειακού πλαισίου χωροταξικού σχεδιασμού και αειφόρου ανάπτυξης Περιφέρειας Κρήτης-ΠΠΧΣΑΑ Κρήτης".

Παράλληλα σήμερα το απόγευμα ο δήμαρχος Κισσάμου - συνεχίζοντας τις επαφές του για το χωροταξικό - συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΔΚ κ. Ι. Στρογγυλό και μέλη της Δ.Ε. του Επιμελητηρίου στα γραφεία του ΤΕΕ/ΤΔΚ (Νεάρχου 23).

Τέλος, γίνεται γνωστό ότι η Δημοτική Αρχή Κισσάμου έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση

το πλήρες κείμενο των θέσεων-προτάσεων της σε σχέση με τη μελέτη "Αξιολόγηση, αναθεώρηση και εξειδίκευση Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Περιφέρειας Κρήτης-ΠΠΧΣΑΑ Κρήτης", προκειμένου να ενημερωθούν πλήρως οι φορείς και οι πολίτες της Κισσάμου για τις προβλέψεις του χωροταξικού.

Σχόλια