Κρήτη

Ημερίδα για τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες από το ΤΕΙ

Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης διοργανώνει ημερίδα με θέμα "Καινοτόμα προϊόντα υπηρεσίες: Εφαρμοσμένη έρευνα στο Τ.Ε.Ι. Κρήτης στα πλαίσια της Πράξης Αρχιμήδης ΙΙΙ".

Την Παρασκευή 29 Μαΐου στο αμφιθέατρο "Αριστοτέλης" του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων (Μ.Α.Ι.Χ.), από τις 5 έως τις 9 το απόγευμα, διακεκριμένοι επιστήμονες θα αναλύσουν με ομιλίες τους τα αποτελέσματα των ερευνητικών δραστηριοτήτων που υλοποιούνται στα πλαίσια των υποέργων της πράξης "Αρχιμήδης ΙΙΙ - Ενίσχυση Ερευνητικών Ομάδων στο Τ.Ε.Ι. Κρήτης" και οι οποίες καλύπτουν μεγάλο φάσμα της επιστήμης και τεχνολογίας όπως φωτονική, προστασία του περιβάλλοντος, σεισμολογία, διαχείριση φυσικών πόρων, ενέργεια και αειφόρος γεωργία.

Οι δραστηριότητες αυτές αποτελούν μέρος γενικότερων ερευνητικών ενεργειών που υλοποιεί και προωθεί το Τ.Ε.Ι. Κρήτης με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια και έχουν ως στόχο την αναβάθμιση της ακαδημαϊκότητας του Ιδρύματος, την αξιοποίηση των αποτελεσμάτων έρευνας από φορείς και επιχειρήσεις καθώς και την ουσιαστική διασύνδεσή του με την οικονομία και την κοινωνία μέσα στην οποία λειτουργεί.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το πρόγραμμα της ημερίδας:

Σχόλια