Κρήτη

Ενημέρωση για τη δράση των τελών κυκλοφορία του ενός ευρώ

Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών συνεχίζει τις δράσεις της στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου κάθε Τετάρτη και στα πλαίσια αυτών των δράσεων, καλεί όλα τα μέλη, τους φίλους της και τους πολίτες που συμμετείχαν τον περασμένο Δεκέμβριο, στην «δράση του 1 ευρώ για τέλη κυκλοφορίας», να παρευρεθούν την Τετάρτη 30-7-2014 στις 19.30 στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, στην ενημέρωση που θα γίνει από τον νομικό, Γιώργο Φραγκούλη με θέμα: "Δυνατότητα δικαστικής προσφυγής για τα τέλη κυκλοφορίας του 1 ευρώ".

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της η Λαϊκή Στάση Πληρωμών, αναφέρει: «Θα ακολουθήσει συζήτηση, με ερωτήσεις και απορίες, όπως επίσης και συνέλευση, για να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε, προτάσεις για άλλες δράσεις πάνω στο ίδιο θέμα. Παρακαλούμε ειδοποιήστε και όσους φίλους και γνωστούς σας δεν έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ, είτε με το τηλέφωνο, ή δια στόματος, ώστε να είναι η συμμετοχή όσο το δυνατόν μεγαλύτερη και η ενημέρωση πληρέστερη και άμεση για όλους».

laikistasipliromon-hraklio@googlegroups.com

Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ. 4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Σχόλια