default-image

Άτυπη "βεντέτα" πίσω από την ενέδρα στα Λιβάδια

Κρήτη
Άτυπη "βεντέτα" πίσω από την ενέδρα στα Λιβάδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα τροπή πήρε το πρωί το πρόσφατο μακελειό στα Λιβάδια που είχε κοστίσει το σοβαρό τραυματισμό δύο ατόμων πριν από μερικούς μήνες.

Ο πατέρας του πρωταγωνιστή του προηγούμενου αιματηρού επεισοδίου, το οποίο ξεκίνησε με αφορμή ένα... αποτυχημένο συνοικέσιο, βρέθηκε το πρωί ης τρίτης στο στόχαστρο αγνώστων ενώ πήγαινε στο ποιμνιοστάσιό του, καθώς, όπως φαίνεται, το περιστατικό έχει λάβει διαστάσεις βεντέτας ανάμεσα σε δυο οικογένειες.

Ο 46χρονος δέχτηκε ένα πυροβολισμό από κυνηγετικό όπλο στα πόδια, από άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη.

Αιμόφυρτος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την περιγραφή της ενέδρας στην οποία φαίνεται να έπεσε το θύμα, η ΕΛ.ΑΣ. στο Ρέθυμνο εκτιμά πως ο δράστης δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση.

Ο γιος του 46χρονου έχει προφυλακιστεί καθώς συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή. Πρόκειται για το άτομο που είχε πυροβολήσει μέσα στα Λιβάδια το θείο και τη θεία μιας ανήλικης κοπέλας, η οποία άθελά της εξελίχθηκε σε πέτρα του σκανδάλου.

Προανάκριση για την υπόθεση διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου, ενώ εξαιτίας της τεταμένης ατμόσφαιρας στην περιοχή έχει ενταθεί η παρουσία της Αστυνομίας.

Της Έλλης Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News