Κρήτη

Μ. Κοππά : Έχουμε καταντήσει το ΠΑΣΟΚ γραφείο τύπου του Σαμαρά (Ηχητικό)

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις της Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη ότι το Κίνημα έχει καταντήσει γραφείο τύπου του Σαμαρά.

Η κα Κοππά  μίλησε για τις μεγάλες και οριακές προκλήσεις στην Ευρώπη, σημειώνοντας με νόημα ότι η φορολόγηση των καταθέσεων άνω των 100 χιλιάδων ευρώ σε περίπτωση που μία Τράπεζα στην Ευρώπη πάει για κατάρρευση θα είναι πλέον ο κανόνας, οδηγώντας όμως έτσι τις Τράπεζες του Νότου, ακόμη και αυτές που δεν έχουν πρόβλημα σε απομείωση των καταθέσεων τους με ότι συνεπάγεται για την ρευστότητα στο Νότο αυτοό, αφού όλοι θα πηγαίνουν τα χρήματα τους σε ασφαλείς τράπεζες του Βορρά.

Δήλωσε πως δεν αποδέχεται την λογική των δύο άκρων στη πολιτική, δεν μπορείς είπε να εξισώνεις την φασιστική Χρυσή Αυγή με τις δυνάμεις της Αριστεράς, σημειώνοντας με νόημα ότι η συζήτηση στη κεντροαριστερά πρέπει να ανοίξει τώρα όχι με ηγεμονισμούς.

Είμαι ΠΑΣΟΚ είπε , ανεξάρτητα από το τι λέει η ηγεσία του κόμματος μου και με το πώς συμπεριφέρεται στους ευρωβουλευτές του κόμματος που δεν είναι της αρεσκείας της.

Θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό να συνομιλούμε και με τη ΔΗΜΑΡ και με το ΣΥΡΙΖΑ παρά τις σοβαρές επιφυλάξεις που έχω με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πάψει να είναι το γραφείο τύπου του Σαμαρά.

Σχόλια