Στέψη βασιλιά Καρόλου: Πάρτι και συναυλία με διάσημα ονόματα του πενταγράμμου

Κόσμος
Στέψη βασιλιά Καρόλου: Πάρτι και συναυλία με διάσημα ονόματα του πενταγράμμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα υπάρξει επίσης κοινή παράσταση από το Βασιλικό Μπαλέτο, τη Βασιλική Όπερα, τη Royal Shakespeare Company, το Royal College of Music και το Royal College of Art

Στέφθηκε με απόλυτη μεγαλοπρέπεια ο βασιλιάς Κάρολος ο Γ' πριν από ένα 24ωρο, όμως τώρα ήρθε η ώρα για γεύματα, πάρτι, συναυλία με διάσημα ονόματα του πενταγράμμου.

Το κάστρο του Ουίνδσορ θα μετατραπεί σε μια τεράστια σκηνή όπου οι Κέιτι Πέρι, Λιονέλ Ρίτσι, Nick Cave, Take That, Olly Murs και Paloma Faith, καθώς και ο Αντρέα Μποτσέλι, ο διάσημος Ιταλός τενόρος, ο οποίος θα ερμηνεύσει το You’ll Never Walk Alone. Παράλληλα, μια ορχήστρα παγκόσμιας κλάσης θα παίξει μια σειρά από αγαπημένα μουσικά κομμάτια.

Θα υπάρξει επίσης κοινή παράσταση από το Βασιλικό Μπαλέτο, τη Βασιλική Όπερα, τη Royal Shakespeare Company, το Royal College of Music και το Royal College of Art.

Πριν όμως από τη μεγάλη συναυλία στις 8:00 μ.μ (22:00 ώρα Ελλάδος) χιλιάδες πάρτι στους δρόμους και πλουσιοπάροχα γεύματα πρόκειται να πραγματοποιηθούν στα οποία θα λάβουν μέρος και μέλη της βασιλικής οικογένειας ώστε να ευχαριστήσουν το κοινό αλλά και να δείξουν πόσο κοντά είναι το παλάτι στους απλούς πολίτες.

Στο πλαίσιο της συναυλίας θα φωτιστούν μνημεία ορόσημα σε όλη την χώρα, σε δέκα εμβληματικές τοποθεσίες, όπως το Σέφιλντ, το Κάρντιφ, το Εδιμβούργο, το Νιούκαστλ και τη Κορνουάλη και το Μπέλφαστ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News