Χειρουργείο 2 ωρών για 18χρονη που κατάπιε κινητό μετά από καυγά με τον αδερφό της

Κόσμος
Χειρουργείο 2 ωρών για 18χρονη που κατάπιε κινητό μετά από καυγά με τον αδερφό της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νεαρή χρειάστηκε να υποβληθεί σε έκτακτη χειρουργική επέμβαση ώστε να αφαιρεθεί το κινητό από το στομάχι της

Οι καυγάδες ανάμεσα στα αδέρφια είναι ατελείωτοι , συχνοί και καποιες φορές μπορεί να καταλήξουν στο νοσοκομείο όπως ο καυγάς δύο αδερφών, στην Ινδία.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια καυγά με τον αδερφό της μία 18χρονη κοπέλα κατάπιε το κινητό τηλέφωνο της με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε επέιγουσα χειρουργική επέμβαση.

«Η διαμάχη μεταξύ των αδελφών οδήγησε στην τροπή των γεγονότων», δήλωσε στους Times of India ένας γιατρός που συμμετείχε στην επέμβαση.

Ο αδελφός και η αδελφή φέρονται να διαπληκτίζονταν για ένα κινεζικής κατασκευής κινητό τηλέφωνο, όταν η έφηβη αποφάσισε να τερματίσει τη διαμάχη τους καταπίνοντας τη συσκευή.

«Καθώς τα πνεύματα οξύνθηκαν κατά τη διάρκεια της διαφωνίας τους, έκανε ένα παρορμητικό βήμα καταπίνοντας το κινητό τηλέφωνο», περιγράφει ο έκπληκτος γιατρός. Λίγο αργότερα, το κορίτσι άρχισε να υποφέρει από έναν τεράστιο πόνο.

Ο γιατρός περιέγραψε πώς άρχισε να βιώνει έντονο κοιλιακό πόνο και επίμονο εμετό, γεγονός που ώθησε τα ανήσυχα μέλη της οικογένειας να την μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Jaya Arogya στην πόλη Gwalior. Κατά την άφιξη, οι χειρουργοί έκαναν μια σειρά από εξετάσεις στην έφηβη, όπως αξονική τομογραφία, ακτινογραφία και υπερηχογράφημα.

Διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να αφαιρέσουν το τηλέφωνο με άλλο τρόπο εκτός από το νυστέρι...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News