Μαντλίν Μακάν: Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις της 21χρονης Πολωνής - «Με δηλητηρίαζαν με χάπια όταν ήμουν παιδί»

Κόσμος
Μαντλίν Μακάν: Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις της 21χρονης Πολωνής - «Με δηλητηρίαζαν με χάπια όταν ήμουν παιδί»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τζούλια Γουέντελ αποκάλυψε πως εξαναγκαζόταν να παίρνει 35 συνταγογραφούμενα χάπια ημερησίως από την ηλικία των 7 και σήμερα δίνει «μάχη» με μια άγνωστη ασθένεια που θα μπορούσε να συνδέεται με την κακοποίησή της κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας, σύμφωνα με την ιδιωτική ντετέκτιβ που βρίσκεται στο πλευρό της, τη Δρ Γιόχανσον

H 21χρονη Πολωνή που ισχυρίζεται ότι είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν ΜακΚάν αναμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA στις οποίες υπεβλήθη. Ωστόσο, η κοπέλα κατά την διάρκεια της αναμονής έκανε νέες αποκαλύψεις για την παιδική της ηλικία. Όπως λέει, οι γονείς της τη «δηλητηρίαζαν με 35 χάπια ημερησίως» όταν ήταν παιδί και ότι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Η Τζούλια Γουέντελ αποκάλυψε πως εξαναγκαζόταν να παίρνει 35 συνταγογραφούμενα χάπια ημερησίως από την ηλικία των 7 και σήμερα δίνει «μάχη» με μια άγνωστη ασθένεια που θα μπορούσε να συνδέεται με την κακοποίησή της κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας, σύμφωνα με την ιδιωτική ντετέκτιβ που βρίσκεται στο πλευρό της, τη Δρ Γιόχανσον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News