Σοκ στις ΗΠΑ - Έκαναν εξορκισμό στον 4χρονο νεκρό τους γιο (vid)

Κόσμος
Σοκ στις ΗΠΑ - Έκαναν εξορκισμό στον 4χρονο νεκρό τους γιο (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία φρικιαστική υπόθεση έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας από τις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα από την πολιτεία της Βόρειας Καρολίνα, όπου και γονείς συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν με την κατηγορία ότι πραγματοποίησαν εξορκισμό στον 4χρονο γιο τους, ο οποίος απεβίωσε τις προηγούμενες ημέρες

Ένα περιστατικό, που έχει προκαλέσει σοκ στις ΗΠΑ αλλά και προκαλεί προβληματισμό στην αναδοχή των παιδιών, έρχεται στο φως της δημοσιότητας με δύο γονείς από τη Βόρεια Καρολίνα να συλλαμβάνονται και να κατηγορούνται για τον εξορκισμό του 4χρονου γιου τους

Μία φρικιαστική υπόθεση έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας από τις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα από την πολιτεία της Βόρειας Καρολίνα, όπου και γονείς συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν με την κατηγορία ότι πραγματοποίησαν εξορκισμό στον 4χρονο γιο τους, ο οποίος απεβίωσε τις προηγούμενες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η βρετανική «Daily Mail» πρόκειται για τους Joseph Paul 'Joe' Wilson και Jodi Ann Wilson, 41 και 38 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 13 Ιανουαρίου ενώ ο υιοθετημένος γιος τους, Σκάιλερ, απεβίωσε στις 9 του μηνός.

Όπως αναφέρουν εγχώρια αμερικάνικα μέσα, οι δύο γονείς, που έμεναν στην κομητεία «Surry County» της Βόρειας Καρολίνα φέρεται να έδρασαν απομονώνοντας το σώμα του άτυχου 4χρονου παιδιού και πραγματοποιώντας ύστερα τον εξορκισμό. Οι Αρχές έφτασαν σε αυτό το συμπέρασμα, δηλαδή ότι οι γονείς πραγματοποίησαν εξορκισμό στον γιο τους καθώς βρήκαν δεσμά για τον καρπό και τον αστράγαλο, αλλά και μία φωτογραφία που είχε στείλει η Jodi στον Joe με τη σορό του Σκάιλερ να βρίσκεται τυλιγμένη -με μία κουβέρτα- στο πάτωμα και να είναι περιτριγυρισμένη με κολλητική ταινία. Στο μήνυμα, που έστειλε η σύζυγος στον σύζυγο, αναφέρει ότι ο 4χρονος κάτι έπαθε την ώρα που τον τύλιγε.

Ανησυχίες για τις προθέσεις των γονιών για το παιδί τους, αλλά και άλλων παιδιών, είχαν εκφραστεί και από πριν από άλλους καθώς γονέας είχε καταγγείλει στο Τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών τα όσα είχε αναφέρει προηγουμένως η Jodi. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε κάνει λόγο σε επικοινωνία της για τύλιγμα, για περιορισμό του φαγητού, αλλά και εξορκισμούς παιδιών.

Είχε ξεκινήσει το μαρτύριο από πριν

Ωστόσο, όλα είχαν ξεκινήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις μέρες πριν από τον θάνατο του μικρού παιδιού και πιο συγκεκριμένα στις 5 Ιανουαρίου όταν και ο Σκάιλερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στις 6 Ιανουαρίου, μάλιστα, τοπικές υπηρεσίες, που ασχολούνται με τη διαφύλαξη της ασφάλειας των παιδιών, κλήθηκαν στο σπίτι της οικογένειας καθώς ο 4χρονος είχε υποστεί τραύματα, τα οποία ήταν «προϊόν» κακοποίησης των γονιών του.

Στις 5 Ιανουαρίου ο πατέρας του, Τζόσεφ, κάλεσε ασθενοφόρο αναφέροντας ότι ο γιος του είχε υποστεί επιληπτική κρίση. Κατά τη διάρκεια της κλήσης ακούγεται μία γυναικεία φωνή από πίσω, πιθανότατα η μητέρα του παιδιού, να λέει ότι «είναι δικό της το φτάιξιμο». Η παρέμβαση των υγειονομικών αρχών της πολιτείας ήταν άμεση, καθώς όταν έφτασε το ασθενοφόρο κατάλαβαν ότι το παιδί δεν ανέπνεε και μεταφέρθηκε άμεσα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Παίδων, Brenner, της πόλης Winston Salem.

Τι είπε ο γιατρός που εξέτασε το παιδί

Ένας γιατρός είπε στις Αστυνομικές Αρχές ότι ο εγκέφαλος του αγοριού είχε υποστεί βλάβη από την έλλειψη οξυγόνου, η οποία και προκλήθηκε από τον περιορισμό.

Ανησυχία για την κατάσταση του 4χρονου παιδιού είχε εκφράσει και πρώην ανάδοχος γονέας, ο οποίος και είχε υποβάλλει αναφορά στο αρμόδιο Τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών που ασχολείται με τη διασφάλιση των παιδιών. Οι Αστυνομικές Αρχές, κατά τη διάρκεια των ερευνών τους, πήραν επίσης ψηφιακά αρχεία από υπολογιστές και τηλέφωνα.

Τα αρχεία περιλάμβαναν βίντεο παρακολούθησης του σπιτιού, που δείχνουν κακοποίηση του 4χρονου πριν από τη δολοφονία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News