Το μωρό που γεννήθηκε «θυμωμένο» και μια παράξενη διάγνωση

Κόσμος
Το μωρό που γεννήθηκε «θυμωμένο» και μια παράξενη διάγνωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «θυμωμένο» μωρό… viral στα social media - Δικαιολογημένα έχει μονίμως τα νεύρα της, καθώς πέρασε μεγάλη δοκιμασία

Η Winter είναι ένα πραγματικό θαύμα: Συνελήφθη με φυσικό τρόπο παρόλο που οι γιατροί έλεγαν στη μητέρα της ότι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα γονιμότητας. Έχει όμως μια ιδιαιτερότητα: μονίμως θυμωμένο ύφος, που έχει κάνει το μικρό κοριτσάκι viral στα social media. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς τι πέρασε μέχρι να γεννηθεί.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η μαμά της, Hollie Walls, είχε δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, αλλά στο δεύτερο γάμο αντιμετώπιζε ζητήματα υπογονιμότητας, μετά από δύο σοβαρές επεμβάσεις στη μήτρα στις οποίες είχε υποβληθεί. Μάλιστα οι ειδικοί έλεγαν στο ζευγάρι ότι δεν θα συλλάμβανε με φυσικό τρόπο.

Όταν λοιπόν η Hollie κράτησε στα χέρια της το θετικό τεστ εγκυμοσύνης, δεν πίστευε στα μάτια της. Όμως η κοιλιά της άρχισε να φουσκώνει και η εγκυμοσύνη της έδειξε να εξελίσσεται ομαλά.

Στη 41η εβδομάδα της κύησης, πήγε στο γυναικολόγο της για τις τελευταίες εξετάσεις, όπου ήρθε αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο γιατρός διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε αμνιακό υγρό στη μήτρα και την έστειλε κατευθείαν στο νοσοκομείο. Διαγνώστηκε με ολιγοϋδράμνιο, όπως ονομάζεται ο χαμηλός όγκος αμνιακού υγρού. Η κατάστασή της πάντως δεν κρίθηκε επείγουσα και προγραμμάτισε τοκετό σε τρεις μέρες.

Όμως μία ημέρα πριν από τον προγραμματισμένο τοκετό, το ένστικτό της την προειδοποίησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Οι κινήσεις του μωρού έγιναν παράξενες και έσπευσε, ευτυχώς, στο νοσοκομείο. Οι αρρυθμίες του μωρού, όπως της εξήγησε ένας γιατρός, θα μπορούσαν να υποδηλώνουν ότι ήταν εγκεφαλικό νεκρό. Μπήκε για επείγουσα καισαρική τομή και έτσι γεννήθηκε η Winter, που ευτυχώς ήταν απόλυτα υγιής. Το «θυμωμένο» πρόσωπό της, ωστόσο, την έκανε διάσημη στο Ίντερνετ. Δικαιολογημένα να έχει μονίμως τα νεύρα της, μετά τη δοκιμασία που πέρασε από τη μήτρα ακόμα.

Πηγή: marieclaire.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News