Ιταλία: Άνδρας δολοφόνησε την οικογένεια του και αυτοκτόνησε

Κόσμος
Ιταλία: Άνδρας δολοφόνησε την οικογένεια του και αυτοκτόνησε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας άνδρας 47 ετών, δολοφόνησε την συνομήλικη σύζυγό του, την πεθερά του, 64 ετών, και τα δυο του παιδιά, πέντε και δυο ετών και έπειτα αυτοκτόνησε

Ένας άνδρας 47 ετών,  δολοφόνησε την συνομήλικη σύζυγό του, την πεθερά του, 64 ετών, και τα δυο του παιδιά, πέντε και δυο ετών και έπειτα αυτοκτόνησε, όταν επέστρεψε στο σπίτι του στο Σασουόλο της βόρειας Ιταλίας χθες το βράδυ της Τετάρτης 17 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τους περίοικους, ήταν ένας φαινομενικά πράος χαρακτήρας και εδώ και για αρκετά χρόνια δούλευε σε σούπερ μάρκετ. Η σύζυγός του εργαζόταν ως καθαρίστρια και είχε αναλάβει το μεγαλύτερο βάρος της ανατροφής των παιδιών.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των αστυνομικών αρχών, ο δράστης από την πεθερά του, την πρώην σύντροφό του και τα δυο τους παιδιά, δυο και πέντε ετών, είχε χωρίσει σχετικά πρόσφατα. «Ο Ναμπίλ δεν αποδέχθηκε το ότι η σχέση αυτή αποτελούσε παρελθόν» δήλωσε μια περίοικος σε δημοσιογράφους.

Ο δολοφόνος και αυτόχειρας πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με τον Τύπο, είχε στείλει απειλητικά μηνύματα στην πρώην σύντροφό του και στην μητέρα της.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News