Μαρκ Ζάκερμπεργκ: Μεγάλες οικονομικές απώλειες από την πολύωρη διακοπή στις πλατφόρμες

Κόσμος
Μαρκ Ζάκερμπεργκ: Μεγάλες οικονομικές απώλειες από την πολύωρη διακοπή στις πλατφόρμες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι μετοχές του ζάμπλουτου επιχειρηματία υποχώρησαν σχεδόν 5%

Η πολύωρη διακοπή του Facebook οδήγησε σε πτώση κατά 4,8% των μετοχών της εταιρείας του Mark Zuckerberg, αφαιρώντας δισεκατομμύρια από την περιουσία του διευθύνοντος συμβούλου Mark Zuckerberg.

O ιδρυτής του Facebook, έχασε μέσα σε λίγες ώρες περισσότερα από 6 δισ. δολάρια από την προσωπική του περιουσία, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να  πέσει και στην κατάταξη με τους πιο πλούσιους ιδιοκτήτες του πλανήτη, καθώς έπεσε στην πέμπτη θέση, κάτω από Μπιλ Γκέιτς.

Οι μετοχές του ζάμπλουτου επιχειρηματία υποχώρησαν σχεδόν 5%, το οποίο έρχεται να προστεθεί στην πτώση 15% από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, τα ξημερώματα, ο ιδρυτής της Facebook και δισεκατομμυριούχος Μαρκ Ζουκερμπεργκ, απολογήθηκε προς τους χρήστες των πλατφορμών που βρίσκονται υπό την κατοχή της εταιρείας.

«Facebook, Instagram, Whatsapp και Messenger, είναι online τώρα. Συγνώμη για την αναστάτωση σήμερα. Ξέρω πόσο βασίζεστε στις υπηρεσίες μας για να παραμένετε συνδεδεμένοι με τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζεστε», τόνισε χαρακτηριστικά μέσω ανάρτησης στην προσωπική του σελίδα.

φωτογραφία (unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News