Τεράστιο κύμα παρέσυρε δρομέα στην Ισπανία - Βίντεο «κόβει» την ανάσα

Κόσμος
Τεράστιο κύμα παρέσυρε δρομέα στην Ισπανία - Βίντεο «κόβει» την ανάσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο από τις ακτές της Ισπανίας, όπου γιγάντιο κύμα κάλυψε δρομέα που προπονούταν εν μέσω καταιγίδας

Ο 28χρονος έκανε τζόγκινγκ στην παραλία με συναδέλφους του, μέχρι που το κύμα τον «κατάπιε», αφήνοντάς τον με σπασμένα πλευρά σε κατάσταση σοκ.

Το επίμαχο κύμα εκτινάχθηκε πάνω από την προκυμαία και απλώθηκε σε μήκος 4 μέτρων, κατακρημνίζοντας τον άτυχο αθλητή στα σκαλιά, απ’ όπου τον περιμάζεψε στην συνέχεια αναίσθητο ένα άλλο μέλος της παρέας.

Ασθενοφόρα και νοσοκόμοι μετέβησαν σε μικρό χρονικό διάστημα στον τόπο του ατυχήματος, παρέχοντας στον άνδρα τις πρώτες βοήθειες και μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο, όπου λαμβάνει θεραπεία για τα κατάγματά του.

Από τις 26 Οκτωβρίου, η Ισπανία και, ειδικότερα, η περιοχή της Βασκονίας όπου έλαβε χώρα το συμβάν, πλήττονται σφοδρότατα από τον τυφώνα «Μπέλλα».

Οι αρχές είχαν προειδοποιήσει τον κόσμο σχετικά με την επικινδυνότητα των κυμάτων που προκλήθηκαν από τον τυφώνα, ο οποίος στο μεταξύ έχει φτάσει έως και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Πηγή: eleytherostypos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News