Φιορίνα Κυρίτση: Η Ελληνίδα γιατρός στην ''εμπόλεμη ζώνη'' Covid - 19 στην Νέα Υόρκη

Κόσμος
Φιορίνα Κυρίτση: Η Ελληνίδα γιατρός στην ''εμπόλεμη ζώνη'' Covid - 19 στην Νέα Υόρκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Βρίσκεται στην ''εμπόλεμη ζώνη'' του covid 19 στην Νέα Υόρκη και δίνει την δική της σκληρή μάχη με ελληνικό χρώμα.

Η ογκολόγος στο νοσοκομείο Mount Sinai στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, Φιορίνα Κυρίτση περιέγραψε τις δύσκολες ώρες που περνά η Νέα Υόρκη που βρίσκεται στο επίκεντρο της πανδημίας του Κορωνοϊού με χιλιάδες νεκρούς αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες κρούσματα, μιλώντας στην εκπομπή ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ της ΚΡΗΤΗ TV και τον δημοσιογράφο Μάνο Δασκαλάκη.

Η ΗΠΑ πιάστηκαν στο ύπνο με την κατάσταση στην χώρα να είναι τραγική περιγράφοντας και τον δικό της καθημερινό αγώνα που δίνει με σημείο αναφοράς τους ογκολογικούς ασθενείς που είναι περισσότερο ευάλωτοι στον ιό.

Η καθημερινότητά όλων μας έχει αλλάξει δραματικά τις τελευταίες εβδομάδες είπε χαρακτηριστικά η κα Κυρίτση. Η πανδημία του Κορωνοϊού έκλεισε το μισό πλανήτη στο σπίτι του, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωσή του. Ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι που συνεχίζουν να δουλεύουν αδιάκοπα, σώζοντας ζωές. Γιατροί, νοσηλευτές και άτομα που στελεχώνουν το ιατρικό προσωπικό κάθε χώρας αποτελούν τους ήρωες της εποχής που ζούμε. Μάλιστα η κα Κυρίτση τόνισε ότι το νοσοκομείο της βρίσκεται στο επίκεντρο της πανδημίας μιας και το Κουίνς είναι το προάστιο που χτυπήθηκε από την νόσο περισσότερο και σε αυτό νοσηλεύτηκαν και νοσηλεύονται πολλοί ομογενείς.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News