Με άρωμα... Κρήτης τα βραβεία από την Ομοσπονδία Κυπρο-Αμερικανικών Οργανώσεων

Κόσμος
Με άρωμα... Κρήτης τα βραβεία από την Ομοσπονδία Κυπρο-Αμερικανικών Οργανώσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντική ήταν η κρητική παρουσία στο δείπνο

Σε δύο αξιόλογους Κυπρίους της Αμερικής, το Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ζήλων κ. Σεβαστιανό και τον πρόεδρο του Πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας, δρα Χάρη Παστίδη απένειμε φέτος το βραβείο, η Ομοσπονδία Κυπρο-Αμερικανικών Οργανώσεων στη διάρκεια του ετήσιου δείπνου της παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 27 Σεπτεμβρίου στο Terrace on the Park ,των ομογενών Δημητρίου Καλοειδή και Γεωργίου Μάκκου, έκανε η Miss Cyprus USA, Αριάννα Χρήστου, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Κυριάκος Παπαστυλιανού, ο Εκτελεστικός της Αντιπρόεδρος, Νίκος Παφίτης και ο πρόεδρος της ΠΣΕΚΑ, Φίλιπ Κρίστοφερ.

Σημαντική ήταν η κρητική παρουσία στο δείπνο. Μεταξύ των συνδαιτυμόνων βρέθηκαν οι συμπατριώτες μας επιχειρηματίες Στέλιος και Ελλη Ανίφτου, Νίκος Μπουλταδάκης με τη σύζυγό του, καθώς και οι Γιώργος και Κατερίνα Αγγελάκη και Λάζαρος Χοτζόγλου, οι οποίοι με ιδιαίτερη χαρά καλωσόρισαν και τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου που παλαιότερα, στη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων στη Νέα Υόρκη, είχε εργαστεί στα εστιατόριά τους.

Παρέστησαν επίσης το ζεύγος των επιχειρηματιών και ευεργετών της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας, Ευστάθιος και Σταματική Βαλιώτη και ο κ. Νίκος Μούγιαρης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News