Κόσμος

Σρι Λάνκα: Βρέθηκε το πτώμα δημοσιογράφου που σκότωσαν κροκόδειλοι

Η αστυνομία της Σρι Λάνκα ανακοίνωσε ότι εντόπισε το πτώμα του 24χρονου βρετανού δημοσιογράφου Πολ Μακλίν, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έπεσε θύμα επίθεσης κροκοδείλων.

Δύτες που αναζητούσαν τι συνέβη στον Μακλίν από την ώρα που εξαφανίστηκε εντόπισαν το πτώμα του στην λίμνη που είχε θεαθεί για τελευταία φορά.

«Υπήρχαν έξι - επτά τραύματα στο δεξί του πόδι», είπε ένας αξιωματούχος στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων και πρόσθεσε: «Το πτώμα ήταν κολλημένο στον λασπώδη βυθό, περίπου στο ίδιο σημείο που τον είχαν δει τελευταία φορά οι φίλοι του».

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, οι αρχές πιστεύουν ότι ο θάνατος του 24χρονου άντρα προήλθε από τους κροκόδειλους, που πιθανότατα τον άρπαξαν και τον τράβηξαν μέσα στο νερό.

Ο Μακλίν βρισκόταν στην Σρι Λάνκα για διακοπές και βρισκόταν στην παραλία με την παρέα του, όταν απομακρύνθηκε αναζητώντας τουαλέτα, όταν βρέθηκε σε μια λίμνη όπου ζουν κροκόδειλοι.

Οι επιθέσεις κροκοδείλων είναι σπάνιες στην Σρι Λάνκα, όμως νωρίτερα τον Σεπτέμβριο φέτος καταγράφηκε ένα περιστατικό κατά το οποίο κροκόδειλος τραυμάτισε πολύ σοβαρά έναν άγριο ελέφαντα.

Πηγή: protothema.gr

Σχόλια