Κόσμος

Τρεις νεκροί σε πυροβολισμούς στο Αμερικανικό Κολέγιο

Σπουδαστής άνοιξε πυρ σε ένα αμερικανικό σχολείο στο Μοντερέι στο βόρειο Μεξικό σήμερα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 3 άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι πέντε.

Σπουδαστής άνοιξε πυρ σε ένα αμερικανικό σχολείο στο Μοντερέι στο βόρειο Μεξικό σήμερα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 3 άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι πέντε, γνωστοποίησαν στο Γαλλικό Πρακτορείο οι αρχές.

«Ένας ανήλικος εισήλθε οπλισμένος και πυροβόλησε εναντίον πολλών εκ των σπουδαστών» δήλωσε ο Όσκαρ Αμπόιτες, εκπρόσωπος τύπου της αρχής Πολιτικής Προστασίας της πολιτείας Νουέβο Λεόν. Ο δράστης κατόπιν επιχείρησε να βάλει τέλος στην ζωή του, χωρίς να τα καταφέρει, πρόσθεσε ο αξιωματούχος.

Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο τύπου των υπηρεσιών ασφαλείας της πολιτείας Νουέβο Λεόν, που επικαλέστηκε το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς, στο περιστατικό τραυματίστηκαν σοβαρά δύο σπουδαστές κι ένας εκπαιδευτικός.

Στις εικόνες που προβάλλονται στα τηλεοπτικά δίκτυα διακρίνονται ασθενοφόροα και δυνάμεις της αστυνομίας έξω από το Colegio Americano del Noreste, νότια του Μοντερέι.

Σχόλια